Tehnike pregovaranja i prodaje

4.8/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Znati pregovarati i prodati je veština koja je danas ključna u svim sferama rada. Ako vam je važno da hitno podignete procenat sigurnih poslova, ta veština danas postaje vaš start!

Kurs Tehnike pregovaranja i prodaje se sastoji od dokazanih veština pregovaranja iz prakse, dobijate konkurentnu prednost u pregovorima o prodaji, kupovini, nabavci, pravnim pregovorima, pregovorima o sklapanju ugovora, i svim drugim vrstama pregovaranja kojima se bavite.

Ukoliko imate ozbiljnu nameru da postanete uspešni i značajno povećate broj sadašnjih vernih klijenata, Tehnike pregovaranja i prodaje je pravi kurs za vas!

Prosečna plata profesionalca

Uspešan pregovarač, u vidu menadžera različitih vrsta, može zaraditi od 1.000 do čak 5.000 EUR mesečno.

Šta je potrebno?

 • Dobra volja

Koja ću znanja steći?

 • Priprema za pregovaranje
 • Efekat nesvesnog ponašanja
 • Neformalno ćaskanje i slušanje
 • Sticanje poverenja i učvršćivanje interesovanja
 • Zona pritiska
 • Tehnike uspešnog zaključivanja
 • Teški pregovori
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa Tehnike pregovaranja i prodaje je MA Ljubomir Stojković: Osnovne i master studije završio na Fakultetu organizacionih nauka iz oblasti Upravljanja kvalitetom. Potom završio i postdiplomske studije na Univerzitetu u Bolonji iz oblasti brendiranja tradicionalnih proizvoda. Više godina radio kao konsultant na projektima za unapređenje poslovanja preduzeća kako u Srbiji tako i okruženju, u preduzećima iz različitih privrednih delatnosti. Održao na desetine otvorenih i in-house seminara iz unapređenja pregovaranja u prodaji, uvođenju varijabilnih sistema - nagrađivanje prema radnom učinku i pisanju projekata, a takođe radio i kao trener trenera iz oblasti prodaje i pregovaranja.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Tehnike pregovaranja i prodaje možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.8

ocena kursa
M
Milica Milenkovic

Sjajno, naveli ste me da napravim red prilikom odabira klijenta i celog procesa, i naucila sam par novih stvari na koje vise obracam paznju na samim sastancima. Bravo!

Aleksandar Cerovic

Pohvale za platformu, sve je uradjeno perfektno. Kurs je zanimljiv, napisan da mogu svi da razumeju.

B
Boban Blagojevic

Kurs je veoma zanimljiv i lak za ucenje, platforma je lepo uradjena i veoma pregledna. Hvala na pomomoci oko kursa i naravno druzimo se i dalje.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas