Pisanje biznis plana i biznis planiranje

5.0/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Pisanje biznis plana i biznis planiranje upoznaćete se sa osnovnim teorijskim i praktičnim znanjima iz oblasti pisanja biznis plana.

Kroz praktične i jednostavne primere, upoznaćete se sa suštinom i neizostavnim formalnim stavkama koje jedan dobar poslovni plan treba da sadrži. Na taj način, bićete u mogućnosti da investitorima što konkretnije i tačnije predstavite svoje ideje i da unapredite svoje poslovanje.

Cilj kursa Pisanje biznis plana i biznis planiranje jeste da naučite da svoje ideje i vizije konkretizujete dokumentom biznis plana koji će vam pomoći u njihovom sprovođenju.

Prosečna plata profesionalca

Cena izrade jednog biznis plana se kreće od 10 000 do 90 000 RSD, u zavisnosti od predviđene visine investicije i kompleksnosti poslovne ideje.

Šta je potrebno?

 • poznavanje rada u programu Word
 • poznavanje rada u programu Excel

Koja ću znanja steći?

 • Koje su osnovne karakteristike i svrhe biznis plana?
 • Kako planirati biznis plan?
 • Koji su formalno neizostavni delovi biznis plana i čemu služe?
 • Šta je proračun finansijskih bilansa?
 • Koji su najčešći propusti u pisanju biznis plana i kako ih izbeći?
 • Kako da napišete dobar biznis plan?
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Pisanje biznis plana i bizis planiranje je Milica Jovanović, profesor srpske književnosti i jezika. Ima bogato radno iskustvo u oblasti sales-a u internacionalnim kompanijama u kojima od 2013. godine radi na poslovima prodaje, komunikacije sa klijentima, mentorisanja. Od 2018. u Kampsteru radi kao Development Coordinator na poslovima biznis razvoja.

Rezencent kursa je spec. Milos Jovanovic. Diplomirao na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Specijalista Marketing menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka. Višegodišnje iskustvo u biznis sektoru, suosnivač brojnih uspešnih kompanija među kojima su internacionalna kompanija FERON, Miloš Communications i Kampster.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Biznis plan možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

5.0

ocena kursa
Jovan Stamenković

Sakupljena znanja na jednom mestu, konkretan primer koji prati ceo kurs i tabelarno prikazivanje, sve je doprinelo tome da naučim kako se piše biznis plan. Od mene 5.

S
Sonja Radišić

Bilo da je neko početnik u pisanju biznis plana ili želi da unapredi svoje znanje ovo je pravi način da to učini.Potreba za njegovom izradom u novije vreme je sve veća.Svi koji žele da pokrenu biznis ili da unaprede postojeći kroz ovaj kurs mogu naučiti sve što je potrebno za izradu biznis plana.Cena kursa je povoljna a njegov sadržaj kroz teorijski deo, konkretan primer koji ga prati, zadatke i mini kvizove opravdava cilj a to je da se po njegovom završetku bez muke napiše kvalitetan biznis plan.

Aleksandar Pešut

ja sam prezadovoljan

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas