Osnove mode i stila

5.0/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Broj šoping centara povećava se iz dana u dan; teško je snaći se u moru robnih marki, odoleti sve češćim akcijama, ispratiti svaku modnu sezonu. Sticanje osnovnih znanja iz oblasti mode i stila garantuje sigurniju kupovinu, štedi vreme i novac, i doprinosi većem samopouzdanju i zadovoljstvu.

Kurs Osnove mode i stila kreiran je sa ciljem da svim zainteresovanim devojkama i ženama pruži znanja potrebna za kreiranje i negovanje jedinstvenog stila. Do kraja kursa sve potrebne navike su već formirane, zahvaljujući ilustrativnim primerima i praktičnim zadacima. 

Prosečna plata profesionalca

Prosečna mesečna plata stiliste iznosi 70.000 dinara i više.

Šta je potrebno?

  • Želja za promenom
  • Želja za učenjem

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Milica Perić, diplomirani master filolog. Osim za književnost, pokazuje interesovanje i za druge vrste umetnosti, posebno pozorište, slikarstvo i film. Teorijska znanja iz oblasti mode i stila počela je sticati 2014. godine, prateći rad poznatih ruskih stilista.

Milica smatra da bi svaka žena trebalo da stekne i najmanji uvid u carstvo mode i stila i sebi omogući apsolutno uživanje u svojoj neponovljivosti. Zato je odlučila da svoja znanja i na ovaj način podeli sa drugima.

Aktivna je i na Instagram nalogu: abecedastila.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Osnove mode i stila možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

5.0

ocena kursa
Tanja Savić

Platforma kao i do sada odlična, takođe i kurs. Dobro odrađene smernice za odabir garderobe, lepo objašnjeni tipovi figure i sve ostalo. Jedina zamerka što ne dobijam odgovore na pitanja osim zadataka. U svakom slučaju očekujem napredniji nivo ovog kursa da ne ostane samo na osnovama. 😊

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,299rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas