Astrologija i tumačenje natalne karte III

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Dobrodošli na još napredniji kurs astrologije! Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da produbite znanje i naučite da odredite psihološki profil svojih klijenata, ukoliko želite da opišete put kroz osnovnu, srednju školu i faklutet koje se vide u natalnoj karti. Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da tumačenjem natalne karte saznate odakle dolaze vaši zdravstveni problemi i izazovi sa kojima možete da se susretnete na tom polju. Ovo je idealan kurs za vas ukoliko želite više da naučite koje su vam mogućnosti putovanja i preseljenja.

Ovo je kurs koji vam omogućava učenje kroz druženje i vođstvo mentorke koja se trudi da vam učenje učini zanimljivijim i pokaže vam dubine i lepote astrologije. Ukoliko želite sve ovo da savladate, možemo samo da vam kažemo: dobro nam došli :)

Za pohađanje ovog kursa savetujemo kao preduslov završene kurseve Astrologija i tumačenje natalne karte I  i Astrologija i tumačenje natalne karte II - ili posedovanje znanja pokriveno tim kursevima. Kurs Astrologija i tumačenje natalne karte III podrazumeva znanja koja se nalaze u prva dva kursa.

Prosečna plata profesionalca

Prosečna plata zavisi od veštine, znanja i posvećenosti astrologa klijentu.

Šta je potrebno?

  • Želja za učenjem

Koja ću znanja steći?

  • Kako da analizirate aspekt zdravlja u natalnoj karti
  • Kako da anlizirate period osnovne škole u natalnoj karti
  • Kako da anlizirate period srednje škole u natalnoj karti
  • Kako da anlizirate period fakulteta u natalnoj karti
  • Kako da anlizirate mogućnosti putovanja i preseljenja u natalnoj karti
  • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Mentor kursa Astrologija i tumačenje natalne karte III je Maja Pešić, diplomirani filolog i astrolog sa višegodišnjim iskustvom u radu sa klijentima koji svoju kreativnost izražava u radu sa decom, slikanju na svili i pisanju proze. Nakon ličnih i teških spoticanja u životu, otkrila je astrologiju i potpuno joj se posvetila. Studirala astrologiju na Institutu Johanes Kepler i na nju gleda kroz jedan energetski nivo što i praktikuje u radu sa klijentima. Ne misli da je sve striktno zapisano, već veruje da svi mi imamo pravo na slobodu izbora i da smo sposobni da ličnom energijom menjamo tok dešavanja. Pomaže klijentima da pronađu sebe pod težinom današnjice i da se vrate svom iskonskom biću.

Maja vodi svoj blog https://purpurnimesec.wordpress.com/

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Astrologija i tumačenje natalne karte III možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga, sledeći tempo koji vama odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim. On je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete da biste uspešno usvojili nova znanja i veštine. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ako to želite, mogli da učite u grupi. Možete da potražite pomoć od drugih polaznika ili im ponudite pomoć.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Tatjana Nisner Bajin

Sve preporuke,kurs odlican

D
Dragana Milojkovic

. Dosta sam naučila na ovom kursu. Nadam se da će biti i nastavak Pozdrav!

M
Marina

Hvala Vam što ste mi omogućili da uokvirim sva dosad stečena znanja u jednu celinu. Dali mi odgovore na brojna pitanja koja su me odavno zanimala i ulepšali čitavu godinu koja nam svima teško prolazi. Biće mi zadovoljstvo da nastavim da čitam i učim na Vašoj platformi. Nadam se još brojnim zanimljivim i korisnim temama. Velika zahvalnost i radost sa moje strane! 👍👌👏🍀💕

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,499rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas