Virtuelni i poslovni asistent

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Današnjim kompanijama i preduzetnicima potrebna je pomoć kvalitetnog onlajn administrativnog osoblja. Ova pozicija podrazumeva intenzivan rad i mogućnost sticanja neprocenjivog iskustva direktno od iskusnih domaćih ali i internacionalnih menadzera.

Onlajn kurs Virtuelni i poslovni asistent dizajniran je specijalno da pruži znanja neophodna za uspešno obavljanje asistentskog posla, a ova znanja biće od neprocenjivog značaja i ukoliko pokrećete sopstveni posao.

Znanjima koja steknete na kursu Virtuelni i poslovni asistent uspešno ćete se pozicionirati na tržištu rada, i lako ćete se istaći u poslovnom okruženju. 

Prosečna plata profesionalca

Virtuelni poslovni asistent mesečno zarađuje od 47.000 rsd naviše.

Šta je potrebno?

  • Rad na računaru

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Spec. Miloš Jovanović: Diplomirao na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalista marketing menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka. Svoje višegodišnje radno iskustvo sticao je u brojnim institucijama od saradnika na Institutu za društvena istraživanja, Kluba privrednih novinara, preko internacionalnih kompanija (predstavništvo za jugoistocnu Evropu) do agencija za marketing krunisano partnerskim ugovorom. Izvršni je direktor Feron konsaltinga, izvršni direktor Milos Communications – Marketing i event management.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Virtuelni i poslovni asistent možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
G
Gorana Dragojlović

Lako, razumljivo i veoma dostupno svima koji žele da nauče nešto novo ili usavrše ono što već znaju.

Dragica Milić

Odličan kurs. Konkretan, jasan, primenljiv. Prava osnova za posao VA. Platforma super. Upisala sam pet kurseva do sad. Cene su više nego pristupačne, a za sada su svi kursevi manje-više jasni. (trenutno učim Brzo učenje i Osnove programiranja). Jako mi se dopada mogućnost da se postavi pitanje na Forumu i da se konsultuje autor kursa (za sada mi konsultacije nisu zatrebale, ali videćemo)

M
Milica Perić

Odlično osmišljen i kreiran kurs! Preporučujem, ne samo onima koji bi da postanu virtuelni i poslovni asistenti, već i onima koji bi da počnu raditi neki drugi posao, jer će naučiti mnogo o poslovnoj komunikaciji, poslovnom bontonu, organizaciji i planiranju. Mislim da se učenje na nekim drugim platformama ne može porediti sa učenjem na Kampster platformi. Na Kampster-u se osećam kao kod kuće. Uživam u svemu što radim i žao mi je kad moram da odem.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas