Holandski jezik - nivo A1.1

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Holandski jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama holandskog jezika. Učeći reči i izraze koji u holandskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik: Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora.  Savladajte početni nivo holandskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Holandski jezik - nivo A1.1 

Prosečna plata profesionalca

Poznavanje jezika je velika prednost pri zapošljavanju na raznim pozicijama.

Šta je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Zamenice u holandskom jeziku
 • Osnovne glagole u holandskom jeziku
 • Kako da se sporazumete u svakodnevnim situacijama?
 • Osnovna vremena u holandskom jeziku
 • Predlozi u holandskom jeziku
 • Najčešće fraze u holandskom jeziku
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Holandski jezik - nivo A1 dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Milica Glončak

Zadovoljna sam kursom, jasno i postupno je sve objašnjeno. Jedina zamerka tehničke prirode je ta što sam imala problema prilikom testova u pitanjima gde se upisuje odgovor da mi nisu bila ponuđena potrebna slova.

A
Andrea

Zadovoljna sam sa kursom ,sve pohvale :D

Stefan Vukovic

Одлична платформа и курс. Можда би за нијансу било боље кад би било више вежби превођења српско-холандски. Већ сам дао препоруку пријатељима.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas