Priprema, pozor, sad! BLACK FRIDAY počinje, cene od 999rsd!

Copywriter

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Copywriter naučićete kako da uvek budete misaono usklađeni sa svojim klijentom, da razmišljate o potrebama svojih potencijalnih kupaca i da svaku reč koju napišete pretvorite u uveravanje i poziv na akciju.

To nije sve: na kursu Copywriter osvrnućemo se na alate koji su potrebni za rad, na pisanje na web-u, početničke greške koje bi trebalo da izbegavate i još mnogo toga.

Baš na ovom kursu naučićete da svoja znanja i veštine prodate i poslodavcu i konzumentu sa druge strane, jer „copywriting je umetnička forma”, veština prodaje, prodaja kroz pisanje.

Prosečna plata profesionalca

Strani copywriter-i mogu godišnje da zarade i šestocifrenu cifru! Njihova satnica se kreće oko 20$ za one koji kao frilenseri rade za strana tržišta.

Šta je potrebno?

 • Copywriter

Koja ću znanja steći?

 • Šta su poslovi copywriter-a
 • Koji su alati neophodni za rad
 • Šta je ubeđivanje i kako ga iskoristiti
 • Kako napisati uverljiv copy
 • Kako pisati na web-u
 • Zašto je bitna SEO optimizacija za copywriter-a
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Copywriter je Milica Savić. Milica je diplomirala novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, završila više relevantnih kurseva vezanih za struku, od kojih izdvaja Web novinarstvo na iAkademiji i semestar Poslovne škole za Public relations u Beogradu. Iskustvo i znanja iz marketinga stekla radeći u zdravstvenoj, wellness i spa industriji u oblasti marketinga i PR-a, kao i kroz blogovanje i uređvanje. Radila je kao novinarka, urednica rubrike i zamenica glavne i odgovorne urednice. Trenutno uspešno frilensuje kao Content creator.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Copywriter možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
M
Mirjana Končar

Jednostavnim rečima objašnjeno gradivo. U završnom zadatku sam upotrebila 12 tačaka mislim da mi je malo suhoparan, ali ću praksom doći do "sočnosti" teksta. Želim vam svima puno uspeha, a razmišljam o novom kursu! Hvala, Mirjana

Tanja Grgić

Prezadovoljna.

Snezana

Odlicno smisljen kurs sa svim korisnim informacijama kako za pocetnike i laike u ovoj struci tako i za one koji su pre upisa znali sta zele da dobiju na kraju ovog kursa. O platformi sve najbolje. Svaka novost na platformi me pozitivno iznenadi. Jedina sugestija da bih volela jos poslovnih kurseva,tipa racunovodstvo, itd i napredniji nivoi kurseva jezika.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,199rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas