Uz EduPass pohađaj 60+ kurseva za samo 2,499rsd / mesečno! Prijavi se ovde

Dete školskog uzrasta (7-14 god)

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Niko se ne rađa sa veštinama vaspitanja deteta. Kao roditelji nemate baš neku praksu koja bi vas pripremila na to. Odjednom ste suočeni sa ogromnim odgovornostima koje nosi briga za vaše dete, i niste uvek sigurni šta je najbolje za njega. Dobra vest je da se ove veštine razvijaju i uče. Vaša nega, pažnja i briga su od ključnog značaja da deca uspeju da ispolje svoj puni potencijal. Na žalost, roditelji danas imaju manje vremena nego ikada pre da se posvete vaspitanju svoje dece.

Većina roditelja automatski radi stvari koje su njihovi roditelji radili. Neke od njih su dobre, a neke loše. Društvo se menja i roditeljski obrasci se takođe sa njima menjaju. Najvažniji deo vaspitanja je ljubav i ulaganje vremena i energije u podršku deci. Iako je ljubav najvažnija, nije dovoljna. I pored ljubavi prema deci, roditelji prave greške u vaspitavanju jer ne poznaju veštine i bolje forme ponašanja.

Da bi postali bolji roditelji nije dovoljno da prestanete da radite stvari koje ne daju dobre rezultate. Prvo treba da shvatite šta deca žele, da prepoznate njihove potrebe i razumete njihova osećanja. Treba da naučite da slušate, da bi deca želela da razgovaraju sa vama. Treba da naučite kako da pitate, da bi deca želela da sarađuju. I možda najbitnije, treba da naučite kako da deci date više slobode a da pritom zadržite autoritet.

Cilj ovog kursa je da shvatite da je u vašim rukama moć da odgajite jako, samostalno, samouvereno, emotivno dete spremno na saradnju. Sadržaj kursa odnosi se na decu od 7 do 14 godina.

Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

  • Znanja o suštinskim potrebama deteta
  • Znanja i veštine uspešne komunikacije sa decom
  • Znanja o rešavanju detetovih problema u ovom razvojnom periodu od 7do 14 godina
  • Znanja o uspostavljanju pozitivnog autoriteta i I fleksibilnih granica.
  • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa  
  • Sertifikat na srpskom jeziku  
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa je Vinojla Kirovski Keleč –Montessori vaspitač za decu sa posebnim potrebama, Montessori bebister i trener jahanja. Vinojla uspešno vodi radionice za decu i roditelje već dugi niz godina. Završila edukaciju za Montessori bebisitera 2011.godine. Radila kao Montessori bebisiter pri agenciji “Mirna kuca” od 2011. do 2017.godine. Završila Montessori edukaciju za rad sa decom sa posebnim potrebama 2014.godine. Član Montessori društva Srbije od 2011.godine. Pohađala više stručnih skupova i usavršavanja u organizaciji društva.

Asistent u projektu: “Uvođenje Montessori metode u CZODO Zvečanska u radu sa vulnerabilnim grupama”2014.godine. Od 2011. do 2018. godine volonter - asistent u Montessori radionicama u CZODO Zvečanska u grupnom radu sa decom sa posebnim potrebama.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Dete školskog uzrasta (7-14 godina) dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Z
Zorica Ivetić

Veoma edukativan kurs.Dosta sam naučila,u teoriji sam uspešan roditelj,a u praksi su stvari malo drugačije,treba puno truda da se uloži.Imam decu od 11 i 7 godina i sad kreću"problemi",ali sve su to slatke muke.Potrudiću se da primenjujem naučeno.Naravno obnavljaću gradivo s vremena na vreme.Bilo mi je zadovoljstvo sarađivati sa Vama,želim Vam puno uspeha u daljem radu!

Tanja Savić

I platforma i kurs odlični!

Jelena Radosavljević

Sjajan i zanimljiv kurs. Prepureuka za sve bez obzira na uzrast i roditeljski status

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

6

Završni test

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 1,999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas