Astrologija i tumačenje natalne karte II

4.8/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Dobrodošli na napredni kurs astrologije! Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da produbite znanje i naučite da odredite psihološki profil svojih klijenata, ukoliko želite da opišete predbračne i bračne veze koje se vide u natalnoj karti kao i mogućnost da uvidite više brakova. Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da tumačenjem natalne karte saznate odakle dolaze vaše finansije i koji bi idealan posao bio za vas. Ukoiko želite da naučite kako da maksimalno iskoritiste svoje trigone i naučite kako da rešite izazov kvadrata u svojoj karti. Ovo je idealan kurs za vas ukoliko želite više da naučite o svojoj porodici i da naučite da čitate horoskope svojih bližnjih kroz svoj horokop.

Ovo je kurs koji vam omogućava učenje kroz druženje i vođstvo mentorke koja se trudi da vam učenje učini zanimljivijim i pokaže vam dubine i lepote astrologije. Ukoliko želite sve ovo da savladate, možemo samo da vam kažemo: dobro nam došli :).

Za pohađanje ovog kursa savetujemo kao preduslov završen kurs Astrologija i tumačenje natalne karte I - ili posedovanje znanja pokriveno tim kursom. Kurs Astrologija i tumačenje natalne karte II podrazumeva znanja koja se nalaze u prvom kursu.

Prosečna plata profesionalca

Prosečna plata zavisi od veštine, znanja i posvećenosti astrologa klijentu.

Šta je potrebno?

Koja ću znanja steći?

  • Kako da analizirate psihološki profil natusa koji je ključan u daljem tumačenju horoskopa
  • Kako da uradite detaljnu analizu predbarčnih odnosa
  • Kako da uradite detaljnu analizu bračnih odnosa i mogućnost više brakova u natalu
  • Kako da uradite analizu porodice i porodičnih odnosa sa upoznavanjem naših najbližih kroz kuće natala
  • Kako da pronađete najbolji kanal za sticanje novca
  • Kako da odredite koja bi to profesija bila idealna za vas
  • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa 
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor i mentor kursa je Maja Pešić, diplomirani filolog i astrolog sa višegodišnjim iskustvom koji svoju kreativnost izražava u radu sa decom, slikanju na svili i pisanju proze. Nakon ličnih i teških spoticanja u životu, otkrila je astrologiju i potpuno joj se posvetila. Studirala astrologiju na Institutu Johanes Kepler i na nju gleda kroz jedan energetski nivo što i praktikuje u radu sa klijentima. Ne misli da je sve striktno zapisano, već veruje da svi mi imamo pravo na slobodu izbora i da smo sposobni da ličnom energijom menjamo tok dešavanja. Pomaže klijentima da pronađu sebe pod težinom današnjice i da se vrate svom iskonskom biću.

Maja vodi svoj blog koji možete pogledati ovde.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Analiza natalne karte I možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga, sledeći tempo koji vama odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim. On je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete da biste uspešno usvojili nova znanja i veštine. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ako to želite, mogli da učite u grupi. Možete da potražite pomoć od drugih polaznika ili im ponudite pomoć.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.8

ocena kursa
Aleksandar Val

Odlican napredan kurs.Lepo je fokusiran na 3 vazne oblasti natalne karte(porodicu,decu i karijeru i finansije).Ja sam jos pre proucavao ove 3 stavke ali mi je kurs svakako pomogao da jos bolje iztumacim i naucio sam dosta stvari dodatno koje nisam znao.Sve u svemu super,puno pozdrava :)

S
Sanja

Veoma sam zadovoljna kursom! :) Mislim da se divno nastavlja na prvi kurs i svakako bih preporucila svima koji vole astrologiju da pohadjaju oba kursa. :) Iskreno se nadam da ce biti i treci kurs! :)

D
Darko Popadić

Odlican napredni kurs,stvarno sve pohvale,nadam se da će biti jos jedan napredniji kurs astrologije u buduce ??

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 1,499rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas