Astrologija i tumačenje natalne karte II

Ocena kursa: 5.0 (od 77 Kampstera)

 • 4 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 45
 • 14,450rsd 2,490rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Dobrodošli na napredni kurs astrologije! Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da produbite znanje i naučite da odredite psihološki profil svojih klijenata, ukoliko želite da opišete predbračne i bračne veze koje se vide u natalnoj karti kao i mogućnost da uvidite više brakova. Ovo je pravi kurs za vas ukoliko želite da tumačenjem natalne karte saznate odakle dolaze vaše finansije i koji bi idealan posao bio za vas. Ukoiko želite da naučite kako da maksimalno iskoritiste svoje trigone i naučite kako da rešite izazov kvadrata u svojoj karti. Ovo je idealan kurs za vas ukoliko želite više da naučite o svojoj porodici i da naučite da čitate horoskope svojih bližnjih kroz svoj horokop.

Ovo je kurs koji vam omogućava učenje kroz druženje i vođstvo mentorke koja se trudi da vam učenje učini zanimljivijim i pokaže vam dubine i lepote astrologije. Ukoliko želite sve ovo da savladate, možemo samo da vam kažemo: dobro nam došli :)

Za pohađanje ovog kursa savetujemo kao preduslov završen kurs Astrologija i tumačenje natalne karte I - ili posedovanje znanja pokriveno tim kursom. Kurs Astrologija i tumačenje natalne karte II podrazumeva znanja koja se nalaze u prvom kursu.

Prosečna plata profesionalca

Prosečna plata zavisi od veštine, znanja i posvećenosti astrologa klijentu.

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Kako da analizirate psihološki profil natusa koji je ključan u daljem tumačenju horoskopa
 • keyboard_arrow_right Kako da uradite detaljnu analizu predbarčnih odnosa
 • keyboard_arrow_right Kako da uradite detaljnu analizu bračnih odnosa i mogućnost više brakova u natalu
 • keyboard_arrow_right Kako da uradite analizu porodice i porodičnih odnosa sa upoznavanjem naših najbližih kroz kuće natala
 • keyboard_arrow_right Kako da pronađete najbolji kanal za sticanje novca
 • keyboard_arrow_right Kako da odredite koja bi to profesija bila idealna za vas
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa 
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 2,490rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor i mentor kursa je Maja Pešić, diplomirani filolog i astrolog sa višegodišnjim iskustvom koji svoju kreativnost izražava u radu sa decom, slikanju na svili i pisanju proze. Nakon ličnih i teških spoticanja u životu, otkrila je astrologiju i potpuno joj se posvetila. Studirala astrologiju na Institutu Johanes Kepler i na nju gleda kroz jedan energetski nivo što i praktikuje u radu sa klijentima. Ne misli da je sve striktno zapisano, već veruje da svi mi imamo pravo na slobodu izbora i da smo sposobni da ličnom energijom menjamo tok dešavanja. Pomaže klijentima da pronađu sebe pod težinom današnjice i da se vrate svom iskonskom biću.

Maja vodi svoj blog koji možete pogledati ovde.

Trajanje kursa

Kurs traje 4 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Aleksandar

Aleksandar Val

Odlican napredan kurs.Lepo je fokusiran na 3 vazne oblasti natalne karte(porodicu,decu i karijeru i finansije).Ja sam jos pre proucavao ove 3 stavke ali mi je kurs svakako pomogao da jos bolje iztumacim i naucio sam dosta stvari dodatno koje nisam znao.Sve u svemu super,puno pozdrava :)

S

Sanja Cvetic

Veoma sam zadovoljna kursom! :) Mislim da se divno nastavlja na prvi kurs i svakako bih preporucila svima koji vole astrologiju da pohadjaju oba kursa. :) Iskreno se nadam da ce biti i treci kurs! :)

D

Darko Popadić

Odlican napredni kurs,stvarno sve pohvale,nadam se da će biti jos jedan napredniji kurs astrologije u buduce ??

Itana

Itana Stanojkovic

Svoj prvi zvanični kurs (Astrologije) sam završila na Kampsteru sa Majom u potpisu autora. Jedva sam čekala II tj napredni, nije razočarao! Još više sam naučila i Maja je bila izuzetno predusretljiva i od velike pomoći. Mnogo me je naučila I dosta mi je upotpunila već psotojece znanje ☺Jedva čekam III kurs! ♥

Б

Биљана Табаш

Odličan kurs, mentorka Maja sjajna! Platforma dobro osmišljena, lepo dizajnirana, cene pristupačne, a mnogo toga se dobije tj. nauči!

B

Branka Velimirovic

Predivan kurs jako puno moze da se nauci a posebno je divna mentorka Maja. Ona je uvek tu da Vam objasni sve sto nije jasno. Naravno i tehnicka podrska je divna uvek tu da pomogne. Hvala Vam puno zaista ste mi prosirili znanje o Astrologiji. puno pozdrava od srca !

S

Sandra Brnada

Maja Pešić divan mentor!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min