Rezilijentnost - Ključ uspeha u teškim situacijama

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Živimo u vremenu konstantnih i ubrzanih promena, velikih zahteva i svakodnevnih izazova, zbog kojih smo pod svakodnevnim stresom. Na kursu Rezilijentnost – Ključ uspeha u teškim situacijama steći ćeš veštine koje će ti pomoći da se izboriš sa ovim svakodnevnim izazovima!

Rezilijentnost je ono što nam omogućava da u teškim situacijama i vremenima prebrodimo i transformišemo sve nedaće kako bismo ih iskoristili za dalji rast. Lični razvoj je oblast u koju uvek vredi ulagati, a na kursu Rezilijentnost – Ključ uspeha u teškim situacijama naučićeš kroz primere i korisne zadatke kako da se nosiš sa izazovima i stresom koji današnji ritam i način života nosi.

Za sve to, potrebna ti je samo snaga volje!

Šta je potrebno?

 • Snaga volje

Koja ću znanja steći?

 • Pojam rezilijentnost
 • Istorijat i značaj proučavanja rezilijentnosti
 • Koeficijent rezilijentnosti
 • Tipologija ljudi na osnovu rezilijentnosti
 • Kako razviti sopstvenu rezilijentnost?
 • Tehnike upravljanja vremenom
 • Rizični i protektivni faktori stresa
 • Sindrom izgaranja
 • Razvijanje pozitivnog stava i samogovora
 • Stupnjevi psihosocijalnog razvoja
 • Želje i potrebe po Maslovu
 • Tehnika Oblak
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa Rezilijentnost – Supermoć za 21. vek  je Dr Jelena Želeskov Đorić. Doktorirala je iz oblasti kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, završila edukaciju za Geštalt psihoterapeuta pri Geštalt Studiju Beograd i dobila Evropski sertifikat iz geštalt psihoterapije, kao i Evropski sertifikat iz psihoterapije. Od 2013. godine je potpredsednik Evropske asocijacije za geštalt terapiju.

Miloš Belčević je diplomirao skandinavske studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, a masterirao marketing na Rome Business School. Karijeru je započeo u Microsoft razvojnom centru, te međunarodnoj danskoj onlajn prodavnici mobilne opreme, da bi zatim radio kao frilenser za klijente iz više od 15 zemalja, poput Letgo (najbrže rastuće mobilno tržište korišćenih stvari na svetu) i Delticom (najveća onlajn prodavnica automobilskih guma u Evropi). Suosnivač izdavačke kuće Kovačnica priča, a od 2017. izvršni direktor danskog startapa Opinodo.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Rezilijentnost  vek  možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Majda Adlešić

Prezadovoljna sam, naučila puno novih stvari. Na stručan način se posvetila sebi i svojim problemima.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Platforma kao i ovaj kurs je dobro osmišljen, pregledan a testovi i zadaci zahtevaju praktičnu primenu naučenog. Podrška drugih učesnika kao i tehničke službe je odlična i za sve pohvale.

L
Ljiljana Janković

Ovaj kurs je bio pun pogodak, bar kada sam ja u pitanju. Prelazeći korak po korak, shvatila sam gde, u svakodnevnim odnosima sa obavezama i ljudima, grešim. Sada drugačije gledam na stvari. Naučila sam i tehnike koje mi mnogo znače u prevazilaženju stresnih situacija, planiranju vremena, izbegavanju konflikata koji ne vode ničemu. Stavila sam sebe u centar svojih interesovanja. Slobodno vreme koristim da radim stvari koje volim i družim se sa ljudima koji mi prijaju. Na ličnom planu sam bitno napredovala. Sve pohvale. Ovo je značajan kurs za lični razvoj i toplo ga preporučujem dragim Kampsterima.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Ura, ovaj kurs je besplatan!

Startuj odmah

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas