Dete ranog uzrasta (0-7 god)

5.0/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Da biste usvojili roditeljske veštine ili se osnažili u radu sa decom uzrasta od rođenja do sedme godine života pripremili smo novi kurs za vas!

Naše iskustvo pokazalo je da se vremenom obrasci vaspitanja menjaju. Govorićemo vam samo o onim stvarima koje se u nezi, vaspitavanju i odgajanju dece nisu promenile, a pokazale su se kao dobre.

Nadamo se da ćete se na kraju ovog kurs osećati dobro kao roditelj čak iako niste roditelj. Roditeljstvo je širok pojam koji ne podrazumeva samo rađanje sopstvene dece, nego i usvojene, dece od najbližih rođaka, hraniteljstvo...

Prosečna plata profesionalca

55000 dinara za zanimanje bebisitera.

Šta je potrebno?

  • Nije potrebno prethodno znanje.

Potvrde i sertifikati

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autori kursa su:

  • Mirjana Lukić – diplomirani vaspitač, Montessori vaspitač, menadžer u zapošljavanju. Vlasnik agencije za zapošljavanje "Mirna kuća" koja se od 2008. godine bavi posredovanjem za pronalaženje bebisitera porodicama; autor programa "Montessori kod kuće" koji je primenjivan u radu sa Montessori bebisiterima i porodicama od 2009. do 2012. godine; partner u projektu "Uvođenje Montessori metode u CZODO Zvečanska u radu sa vulnerabilnim grupama” 2014. godine; autor projekta prvog didaktičkog parka u Beogradu; predavač i edukator Montessori društva Srbije i učesnik više regionalnih skupova; autor knjige "Priručnik za rad sa Montessori materijalima" 2015. godine.
  • Vinojla Kirovski Keleč – Montessori vaspitač za decu sa posebnim potrebama, Montessori bebister i trener jahanja. Vinojla uspešno vodi radionice za decu i roditelje već dugi niz godina. Završila edukaciju za Montessori bebisitera 2011.godine. Radila kao Montessori bebisiter pri agenciji “Mirna kuca” od 2011. do 2017. godine. Završila Montessori edukaciju za rad sa decom sa posebnim potrebama 2014. godine. Član Montessori društva Srbije od 2011. godine. Pohađala više stručnih skupova i usavršavanja u organizaciji društva. Asistent u projektu: “Uvođenje Montessori metode u CZODO Zvečanska u radu sa vulnerabilnim grupama” 2014.godine. Od 2011. do 2018. godine volonter - asistent u Montessori radionicama u CZODO Zvečanska u grupnom radu sa decom sa posebnim potrebama.

Majke dva odrasla mladića sa kojima imaju odnos poverenja, poštovanja i ljubavi.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Dete ranog uzrasta dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

5.0

ocena kursa
T
Travar Tanja

Kurs je bio odlican,dobila sam znanja koja sam ocekivala.Platforma je takodje po mom misljenju odlicna.Sve pohvale!

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 10,000rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas