Microsoft Office – Power Point

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Već dugo je Microsoft PowerPoint program koji se koristi u različitim strukama, kao i u obrazovanju, te je poznavanje ovog programa veoma korisno za prezentovanje novih ideja i proizvoda na tržištu koje obiluje novinama. Time je došlo do potrebe za obukama i kursevima koji će veliki broj ljudi uputiti na način korišćenja ovog programa.

PowerPoint se, pre svega koristi za prezentovanje onoga što umete i imate da ponudite. Koristan je zbog svoje preglednosti i jasnog načina predstavljanja podataka. Takođe, zadovoljava potrebu za estetskom komponentom koja u današnje vreme mora pratiti kvalitet ideja i proizvoda.

Ovaj kurs će vam pomoći da savladate dobar deo funkcionalnosti programa Microsoft PowerPoint koje će vam omogučiti da bez mnogo muke i vremena da napravite prezentacije koja oduzimaju dah! Kroz primere, mini-kvizove i zadatke, usvajaćete veštine upravljanja jednim od najtraženijih programa i utvrđivaćete svoje znanje.

Prosečna plata profesionalca

Napredno poznavanje Power Point-a jedna je od traženijih veština na tržištu rada.

Šta je potrebno?

  • Volja sa učenjem

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Microsoft Office – Power Point je Ksenija Šoškić, završila je osnovne i master studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, radi kao profesor, predavač i frilenser. U srednjoj školi predaje srpski jezik i književnost, a centru za strane jezike engleski predaje grupama različitih uzrasta zbog čega ne može da zamisli dan bez upotrebe PowerPointa! Uspešno frilensuje kao content creator, edukator i prevodilac. 

Recenzent kursa je dr Ana Ranitović, postdoktorant iz antropologije na Univerzitetu u Oksfordu, policy advisor na Univerzitetu u Groningenu i izvršni direktor Kampstera.  Poseduje desetogodišnje radno iskustvo kao analitičar, projekt menadžer i preduzetnik u okviru kojeg Powerpoint koristi gotovo svakodnevno za edukaciju, prezentaciju i prodaju. 

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Uvod u programiranje dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
M
Maja Paroski

Uvek me je zanimalo kako napraviti PowerPoint prezentaciju. Sa vašim kursom sam to savladala očas posla i bez muke :-). I još se zabavila u procesu učenja. Hvala Vam na ovako fantastičnoj platformi za učenje!

J
Jelena Milosavljevic

Sve što je neophodno je obuhvaćeno kursom. Odličan!

Zorica Obradovic

Sažeto, kratko i jasno

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,099rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas