Engleski jezik - nivo A1.1

Ocena kursa: 5.0 (od 108 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 27
 • 10,000rsd 1,999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Engleski jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama engleskog jezika. Učeći reči i izraze koji u engleskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik: Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora.  Savladajte početni nivo engleskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Engleski jezik - nivo A1.1 

Prosečna plata profesionalca

Osnovno znanje engleskog jezika danas se podrazumeva kao uslov za prijavu na većinu poslova. Samim tim, ovo znanje je neprocenjivo! Znanje engleskog jezika pomoći će vam pri napretku u karijeri i traženju novog posla.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Volja za učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Zamenice u engleskom jeziku
 • keyboard_arrow_right Osnovne glagole u engleskom jeziku
 • keyboard_arrow_right Kako da se sporazumete u svakodnevnim situacijama?
 • keyboard_arrow_right Osnovna vremena u engleskom jeziku
 • keyboard_arrow_right Predlozi u engleskom jeziku
 • keyboard_arrow_right Najčešće fraze u engleskom jeziku
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 1,999rsd.

Ko je autor kursa?

Autorka kusa Engleski jezik - nivo A1.1 jeste Jovana Dobrijević. Jovana je diplomirala 2017. godine na Filološkom fakultetu, na Katedri za anglistiku. Pored engleskog, govori i španski jezik, a već tri godine se aktivno bavi predavanjem engleskog jezika. Časove drži za sve uzraste i različite nivoe, a radi u školi stranih jezika u Boegradu. Trenutno završava master studije na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Nenad

Nenad Marićević

Odličan kurs! Jednostavni primeri, audio deo za sve što je potrebno i vrlo zanimljiva vežbanja! Preporučujem svim početnicima!

Viktorija

Viktorija Dimitrijević

Lepo osmišljen kurs i platforma jednostavnaya upotrebu. Preporučiću Kampster svima koji žele da se usavršavaju online!

Goran

Goran Bučić

Odlicno!

Marko

Marko Pavlovic

Zaista premasilo sva ocekivanja. Igrice su odlicno osmisljene, vrlo su korisne a interesantne - vezbate u vise kategorija - gramatika, pisanje, slusanje, vokabular, i mix svih 5. I igrica pamti kako sta gresite, i ona ponavlja stvari na kojima ste zakocili dok ih ne savladate. Lekcije su jasne i lepo objasnjene, ima puno primera i dijaloga s audio snimcima, rekao bih izvornih govornika, vrlo su dobro odradjeni snimci. Zavrsio sam i a12, jedino sto bih voleo je da ima jos naprednijih nivoa - bar do b2 nivoa bi bilo idealno.

Milos

Milos Milivojevic

Kurs je zaista koristan sve je lepo objasnjeno, i platforma je najbolja. Sve pohvale!

G

Goran Oljača

Izuzetno koristan kurs. Bez pogovora opravdava cenu... Pohvale upucujem kao neko ko nikad nije u okviru redovnog skolovanja ucio Engleski jezik...

Z

Zlatan Čelebić

Prezadovoljan sam kursom. Pomogao mi je da se podsetim nekih stvari a isto tako da naucim mnoge stvari. Preporucujem svima.

Radoslavka

Radoslavka Crnjanski

Prezadovoljna.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

+381 62 777 244

office@thecampster.com

Vojvode Milenka 13, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min