Nemački jezik - nivo A1.1

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Naučite jedan od najtraženijih jezika današnice, kroz interesantne primere i igrice! Na kursu Nemački jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama nemačkog jezika. Učeći reči i izraze koji u nemačkom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik. Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora. Uz naše prateće igrice i izazove, sa lakoćom ćete ovladati vokabularom i vežbati slušanje i pisanje.

Savladajte početni nivo nemačkog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Nemački jezik - nivo A1.1 

Prosečna plata profesionalca

Znanje stranog jezike je neprocenjivo. Poznavanje jezika velika je prednost pri zapošljavanju na raznim pozicijama.

Šta je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Najčešće fraze u nemačkom jeziku
 • Zamenice u nemačkom jeziku
 • Osnovne glagole u nemačkom jeziku
 • Kako da se sporazumete u svakodnevnim situacijama?
 • Osnovna vremena u nemačkom jeziku
 • Kako da objasnite sagovorniku ono što želite?
 • Predlozi u nemačkom jeziku
 • Kako da zatražite informacije koje su vam potrebne
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa  
 • Sertifikat na srpskom jeziku  
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Nemački jezik - nivo A1 dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Milica Jovanović

Tople preporuke! Kurs je prevazisao ocekivanja. Drugaciji pristup i rad, profesionalnost, uvek predusretljiv tim spreman da pomogne. Kurs se sastoji od audio snimaka za svaki dijalog, svaku recenicu i rec, raznovrsne provere znanja, igrice, izazovi, prilika da se vezba kako slusanje tako i gramatika, reci. 1 kritika: napravite i kurseve za naprednije nivoe! :)

V
Vladan Mojović

Veoma sam zadovoljan sa kursom. Sve je pristupacno, precizno definisano i objasnjeno. Voleo bih da imate i kurseve nemackog jezika za vise nivoe.

D
Dusanka Ikras

SUPER. VEOMA SAM ZADOVOLJNA!

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 899rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas