Priprema, pozor, sad! BLACK FRIDAY počinje, cene od 999rsd!

Svi saveti za frilens poslovanje

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na mini-kursu Svi saveti za frilens poslovanje naučićete kako da svoje veštine, sposobnosti i potencijale razvijete i upotrebite na tržištu rada, kako da putem interneta pronađete poslodavce i počnete da zarađujete.

Upoznaćete se sa frilens tržištem rada, sa njegovim zahtevima kao i mogućnostima koje ono pruža. Učeći na mini-kursu Svi saveti za frilens poslovanje savladaćete veštine za traženje posla od kuće!

Prosečna plata profesionalca

Frilenseri rade u različitim oblastima te cena rada koja se obično obračunava po satu angažovanja varira. U proseku se radi o 19,5 $/h.

Šta je potrebno?

  • Rad na računaru

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka mini-kursa Svi saveti za frilens poslovanje je Milena Lazović: Diplomirala sociologiju na Filozofskom fakultetu. Odlično se snalazi u svim društvenim konstruktima - jezicima, društvenim mrežama, portalima, kafanama i drugim. Pročitala mnogo, pročitaće još više. Veliki ljubitelj saznanja i spoznaje.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu mini-kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Frilens poslovanje možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Majda Adlešić

Kurs je bio inspirativan. Pomogao mi je u razmišljanju da informacije o znanjima i iskustvima kao i konketne projekte sintetizujem u portfolio. Pri tom mi je to bio posebno kretivan izazov kojim ću se još baviti. Možda bi dobro došao savet kako da se u nekoj poslu "izdvojimo" kvalitetom a ne da spuštamo cenu da bi bili konkurentni.

Damjan Andrić

Veoma sam zadovoljan Kampster platformom i samim kursem "Svi saveti za frilens poslovanje" jer sam naučio dosta o pojmu "freelance", samim frilenserima, prednostima i manama frilensinga, SWOT analizi i izradi portfolia. Savetujem svima da upišu ovaj kurs jer će nauciti dosta i dobiti savete kako da postanu uspešan frilenser.

Vladimir Popov

Ovaj kurs je konstruktivan, sažet i sadrži sve potrebne informacije koje su potrebne jednom početniku. Preporučio bih ga sa najvišim ocenema.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Ura, ovaj kurs je besplatan!

Startuj odmah

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas