Svi saveti za frilens poslovanje

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na mini-kursu Svi saveti za frilens poslovanje naučićete kako da svoje veštine, sposobnosti i potencijale razvijete i upotrebite na tržištu rada, kako da putem interneta pronađete poslodavce i počnete da zarađujete.

Upoznaćete se sa frilens tržištem rada, sa njegovim zahtevima kao i mogućnostima koje ono pruža. Učeći na mini-kursu Svi saveti za frilens poslovanje savladaćete veštine za traženje posla od kuće!

Prosečna plata profesionalca

Frilenseri rade u različitim oblastima te cena rada koja se obično obračunava po satu angažovanja varira. U proseku se radi o 19,5 $/h.

Šta je potrebno?

  • Rad na računaru

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka mini-kursa Svi saveti za frilens poslovanje je Milena Lazović: Diplomirala sociologiju na Filozofskom fakultetu. Odlično se snalazi u svim društvenim konstruktima - jezicima, društvenim mrežama, portalima, kafanama i drugim. Pročitala mnogo, pročitaće još više. Veliki ljubitelj saznanja i spoznaje.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu mini-kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Frilens poslovanje možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Majda Adlešić

Kurs je bio inspirativan. Pomogao mi je u razmišljanju da informacije o znanjima i iskustvima kao i konketne projekte sintetizujem u portfolio. Pri tom mi je to bio posebno kretivan izazov kojim ću se još baviti. Možda bi dobro došao savet kako da se u nekoj poslu "izdvojimo" kvalitetom a ne da spuštamo cenu da bi bili konkurentni.

Damjan Andrić

Veoma sam zadovoljan Kampster platformom i samim kursem "Svi saveti za frilens poslovanje" jer sam naučio dosta o pojmu "freelance", samim frilenserima, prednostima i manama frilensinga, SWOT analizi i izradi portfolia. Savetujem svima da upišu ovaj kurs jer će nauciti dosta i dobiti savete kako da postanu uspešan frilenser.

Vladimir Popov

Ovaj kurs je konstruktivan, sažet i sadrži sve potrebne informacije koje su potrebne jednom početniku. Preporučio bih ga sa najvišim ocenema.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,199rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas