Web novinarstvo

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Internet je danas nešto bez čega ne možemo zamisliti dnevno funkcionisanje savremenog čoveka. Kao novi medij, slobodniji, brži i kreativniji od bilo kog drugog, web pruža mogućnosti za spajanje svih medija u jedan.

Kurs Web novinarstvo naučiće vas o ulozi novinara na webu, funkcionisanju web redakcije, produkciji informativnih sajtova i ostalim aspektima neophodnim za uspešno bavljenje ovom profesijom.

Kurs Web novinarstvo će poslužiti kao odličan vodič za veštine kojima morate ovladati, daće odgovore na ključna pitanja, podstaći će vas da probate nove stvari, ali iznad svega, daće vam konkretna znanja po kojima ćete se razlikovati od drugih!

Prosečna plata profesionalca

Web novinar mesečno zaradi u proseku 60.000 rsd.

Šta je potrebno?

  • Poznavanje rada na računaru
  • Afinitet prema pisanju i novinarstvu

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa Web novinarstvo je Miljana Kerču, novinarka: Diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, novinarsko-komunikološki smer. Prva kuća u kojoj je ispekla zanat je B92 gde je prvo radila na sajtu i kasnije bila uspešna. Radila je na sajtu MTV.rs – MTV Serbia, a od aprila 2017. godine radi u Fondaciji Ana i Vlade Divac kao menadžer za komunikacije.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Web novinarstvo možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Teodora Nikolić

Kurs je odlično odrađen, pruža optimalno znanje koje je potrebno za Web novinarstvo. Svaki nivo je koherentan, teorijski deo je potkrepljen praktičnim primerima kao i slikovitim primerima. Zadaci su pravi izazov dok su pitanja u kvizu odlično postavljena i prate suštinu samog nivoa. Platforma je veoma pregledna i korisna, svako obaveštenje sam uredno dobila kao odgovore na forumu. Svakome bih preporučila da pohađa kurs na Kampsteru jer je ponuda kurseva raznolika. Kampster je pravo mesto za usavšavanje.

Sanja Dabić

Kurs mi je umnogome pomogao da steknem osnovna znanja o web novinarstvu, a zadaci koji su kursom predvidjeni omogućili su mi da primenim naučeno i steknem uvid u svoj napredak. Što se tiče same platforme, veoma je laka za korišćenje, brzo se može doći do svih stavki na istoj, te olakšava pristup ucenju.

Dragana Mudrinić

Odlično, sve pohvale.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,199rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas