Švedski jezik - nivo A1.1

5.0/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Švedski jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama švedskog jezika. Učeći reči i izraze koji u švedskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik: Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora.  Savladajte početni nivo švedskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Švedski jezik - nivo A1.1 

Prosečna plata profesionalca

Znanje švedskog jezika pomoći će vam pri napretku u karijeri i traženju novog posla.

Šta je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Zamenice u švedskom jeziku
 • Osnovne glagole u švedskom jeziku
 • Kako da se sporazumete u svakodnevnim situacijama?
 • Osnovna vremena u švedskom jeziku
 • Predlozi u švedskom jeziku
 • Najčešće fraze u švedskom jeziku
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Švedski jezik - nivo A1 dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

5.0

ocena kursa
B
Bojana Mijovic

Praktican, jasan i lako savladiv kurs. Toplo preporucujem!

N
Nives Nenadović

Sve jasno i pregledno, ponekad malo zasteka i recnik ne funkcionise, ali sve se lako povrati

D
Danijela Žujović

Odlično osmišljeno za početnike. Neki zadaci mogu biti malo teži da bi se malo više pomučili i na taj način možda više obratili pažnju na neke teme. Sve u svemu jako sam zadovoljna, Kampster te motiviše da radiš redovno ;)

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas