Uz EduPass pohađaj 60+ kurseva za samo 2,499rsd / mesečno! Prijavi se ovde

Uvod u programiranje

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Uz pomoć programskih jezika možete naterati računar da izvrši skoro sve što poželite! Na ovom kursu ćete savladati neophodne veštine koje će vam biti podloga za dalje učenje bilo kog programskog jezika. U kursu se pojavljuju primeri koda zasnovani na Java programskom jeziku koji nam služe da se upoznamo sa logikom koju ćete koristiti u svim programskim jezicima. 

Kada savladate osnove programiranja, bićete upoznati sa time koje su vam sve mogućnosti za dalje usavršavanje, a kada dođe vreme da nastavite svoje učenje, na našoj platformi naći ćete još korisnih i zanimljivih kurseva iz oblasti programiranja. Zašto da se onda ne potrudite još malo i uđete u svet IT tehnologije na velika vrata? 

Prosečna plata profesionalca

U zavisnosti od programskih jezika koje poznaju, programeri mesečno zarađuju od 80.000 do 180.000 rsd, a u nekim kompanijama i više.

Šta je potrebno?

  • Rad na računaru
  • Pretraživanje interneta

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa Uvod u programiranje je Stanko Arsenijević: freelance web developer, sa višegodišnjim iskustvom u izradi i upravljanju sajtovima. Najčešće koristi Yii2 PHP i WordPress CMS. Voli da učestvuje na projektima, razmenjuje znanja sa drugima i stalno se usavršava.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Uvod u programiranje dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Ana Veljković

Kurs je zaista veoma koristan i poučan, svaka informacija je lepo objašnjena a za sve što ne razumete možete postaviti pitanje. Tema je obradjena odlično i detaljno i super je što je moguće savetovanje sa konsultantima. Svaka čast.

I
Ivan Čemerikić

Sve najbolje... Oduševljen sam!!!

Vera Jovanović Đedović

Odlican. Gradivo je prilagodjeno pocetnicima.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas