QA manuelno testiranje softvera

Ocena kursa: 4.9 (od 151 Kampstera)

  • 2 meseca
  • Sertifikat
  • Lekcija: 16
  • 16,900rsd 3,990rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Biti tester je zanimljiv i kreativan posao. Zadatak testera je povezan sa onim što programeri rade, ali se dosta i razlikuje od posla programera. Tester pokušava da putem uobičajenih i neuobičajenih načina korišćenja softvera dođe do informacija o eventualnim greškama u softveru.

Kurs Manuelno testiranje pomoći će vam da naučite najnovije veštine i tehnike koje testeri primenjuju u svom radu. Ovaj kurs biće vam odlična osnova za uspešan rad u IT kompanijama na mnogobrojnim pozicijama, a neke od njih su: Software tester, QA Engineer, Business Analyst.

Ukoliko imate interesovanja, ove veštine mogu vas podstaći da se u budućnosti bavite programiranjem u nekom programskom jeziku po želji.

Prosečna plata profesionalca

Zanimanja poput Software tester, QA Engineer, Business Analyst sve su popularnija u Srbiji, a u zavisnosti od kompanije i radnog iskustva prosečna plata za ove pozicije može biti i oko 150.000 dinara na mesečnom nivou.

Šta je potrebno?

  • keyboard_arrow_right Za pohađanje kursa potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru
  • keyboard_arrow_right Nije neophodno prethodno teorijsko ili praktično iskustvo u testiranju

Koja ću znanja posedovati po završetku?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa  
  • Sertifikat na srpskom jeziku  
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 3,990rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Manuelno testiranje je Marija Jović. Završila je Visoku tehničku školu u Nišu na smeru Savremene računarske tehnologije. Poseduje iskustvo na pozicijama QA tester i Business Analyst u internacionalnim IT kompanijama. Interesuje se za neprekidno usavršavanje iz oblasti IT tehnologija, voli Meetup-ove i IT konferencije.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

I

Ivan Rajkovic

Sve je korektno odradjeno.Jedino sto bih Vam predlozio je da ako postoji mogucnost da malo unapredite izbor kurseva.Recimo napredna Java,napredni Python,automatsko testiranje softvera itd.

T

T

Kurs je odličan uvod za svakog testera početnika. Ja bih samo dodao zadatak ili dva više po nivou, smatram da je to neophodno, jer u formatu u kojem je sada je i previše lagano. Nadam se da ćemo uskoro videti i automatsko testiranje softvera na platformi.

J

Jelena Mijokovic

Izuzetno sam zadovoljna brzinom rada mentora. Zadaci su pregledani blagovremeno a završni zadatak je pregledan odmah narednog dana.Puno hvalaSrdačan pozdrav

I

Ivan Spasovski

Sve je u redu,mada mislim da bi moglo jos nesto da se doda u kursu da bude malo komplikovanije sto ce u stvarnom poslu sigurno biti,hvala najlepse super je bilo

Neda

Neda Colovic

Kurs je super, nadam se da ce biti i neki novi da se produbi ovo sto smo radili, recimo za Scrum.

I

Ivana Bajčetić Antonijević

Kurs je odličan za početnike, jasan, koncizan, platforma je jednostavna za korišćenje. Volela bih da postoji i naprednija verzija kursa, da vaši polaznici mogu da nadograde znanje. Bilo bi lepo da imate i kurs za automatsko testiranje.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min