Uz EduPass pohađaj 60+ kurseva za samo 2,499rsd / mesečno! Prijavi se ovde

Event Management

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Organizacija događaja predstavlja novu i uzbudljivu industriju koja doživljava ogromnu ekspanziju. Veliki broj događaja, kao što su konferencije, seminari, festivali, jasno stavljaju do znanja da se menadžment ovog tipa više ne može obavljati ad hoc.

Kurs Event Management pružiće vam najnovija znanja koja su vam potrebna da kvalitetno organizujete događaj. Savladaćete veštine planiranja, upravljanja događajem, post analize, veštine upravljanja vremenom, itd.

Za pohađanje kursa Event Management potrebna vam je samo želja za učenjem.

Prosečna plata profesionalca

Event manager u proseku zarađuje 78.000 rsd mesečno.

Šta je potrebno?

  • Želja za učenjem

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa Event Management je Spec. Miloš Jovanović: Diplomirao na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalista marketing menadžmenta na Fakultetu organizacionih nauka. Svoje višegodišnje radno iskustvo sticao je u brojnim institucijama od saradnika na Institutu za društvena istraživanja, Kluba privrednih novinara, preko internacionalnih kompanija (predstavništvo za jugoistocnu Evropu) do agencija za marketing krunisano partnerskim ugovorom. Izvršni je direktor Feron konsaltinga,i firme za organizaciju događaja Milos Communications.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Event Management možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga, sledeći tempo koji vama odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim. On je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete da biste uspešno usvojili nova znanja i veštine. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ako to želite, mogli da učite u grupi. Možete da potražite pomoć od drugih polaznika ili im ponudite pomoć.

Sadržaj kursa

6

Završni test

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 1,199rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas