Korak po korak do savršenog CV-ija

4.8/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Vreme je da najzad napišete svoj savršen CV! Pisanje dobre biografije ključ je za proces selekcije kandidata. Zbog toga vam ovaj kurs može biti od najveće pomoći za razvoj vaše karijere.

Naša autorka, vlasnica vlasnica agencije za posredovanje u zapošljavanju, osmislila je ovaj kurs na osnovu svog bogatog radnog iskustva. Kao neko ko je dugo godina bio na menadžerskim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama, a sada vlasnica agencije, bila je u prilici da prisustvuje mnogim intervjuima za posao i da čita na stotine biografija u jednom danu. Mnogima je pomogla da preurede u potpunosti svoj CV,  da istaknu svoja znanja i veštine i budu pozvani na razgovor za posao. Rado će pomoći i vama.

Kurs sasdrži kako konkretne primere, savete i zadatke koji su rezultat višegodišnje prakse i iskustva, tako i dodatne resurse ka testovima i savetima koji vam mogu pomoći da realno procenite svoje znanje i pripremite svoj savršen CV.

Šta je potrebno?

 • internet pristup & MS Word
 • Pripremite svoj sadašnji CV i budite spremni da pravite beleške
 • Ukoliko nemate svoj CV pripremite podatke o svom školovanju i radnom iskustvu sa datumima i nazivima poslodavaca, škole, fakulteta.

Koja ću znanja steći?

 • kako da napišete vaš optimalan CV - pokazaću vam formate, koje možete koristiti (CV Templates) na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku
 • kako ciljano da koristite određene ključne reči (Key words), koje će privući pažnju rekrutera i pretraživača
 • kako da istaknete svoja znanja i ujedno prilagodite potrebama poslodavca
 • kako da napišete propratno i motivaciono pismo
 • kako da kreirate svoj LinkedIn profil, kao svoj onlajn CV
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa je Zorica Miahilović, vlasnica agencije za posredovanje u zapošljavanju koja poseduje i višegodišnje iskustvo na menadžerskim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama. Zorica je bila je u prilici da prisustvuje mnogim intervjuima za posao i da čita na stotine biografija. Mnogima je pomogla da preurede u potpunosti svoj CV,  da istaknu svoja znanja i veštine i budu pozvani na razgovor za posao. Rado će pomoći i vama.

Zorice je takođe i licencirani prevodilac za nemački i engleski jezik.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Kako napisati CV za posao - korak po korak možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Prijavi se još danas po ceni od 1,499rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas