Rezilijentnost - Super moć za 21. vek

Ocena kursa: 5.0 (od 821 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 16
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Živimo u vremenu konstantnih i ubrzanih promena, velikih zahteva i svakodnevnih izazova, zbog kojih smo pod svakodnevnim stresom. Na kursu Rezilijentnost – Supermoć za 21. vek steći ćeš veštine koje će ti pomoći da se izboriš sa ovim svakodnevnim izazovima!

Rezilijentnost je ono što nam omogućava da u teškim situacijama i vremenima prebrodimo i transformišemo sve nedaće kako bismo ih iskoristili za dalji rast. Lični razvoj je oblast u koju uvek vredi ulagati, a na kursu Rezilijentnost – Supermoć za 21. vek naučićeš kroz primere i korisne zadatke kako da se nosiš sa stresom koji današnji ritam i način života nosi.

Za sve to, potrebna ti je samo snaga volje!

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Snaga volje

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Pojam rezilijentnost
 • keyboard_arrow_right Istorijat i značaj proučavanja rezilijentnosti
 • keyboard_arrow_right Koeficijent rezilijentnosti
 • keyboard_arrow_right Tipologija ljudi na osnovu rezilijentnosti
 • keyboard_arrow_right Kako razviti sopstvenu rezilijentnost?
 • keyboard_arrow_right Tehnike upravljanja vremenom
 • keyboard_arrow_right Rizični i protektivni faktori stresa
 • keyboard_arrow_right Sindrom izgaranja
 • keyboard_arrow_right Razvijanje pozitivnog stava i samogovora
 • keyboard_arrow_right Stupnjevi psihosocijalnog razvoja
 • keyboard_arrow_right Želje i potrebe po Maslovu
 • keyboard_arrow_right Tehnika Oblak
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Ovaj kurs je besplatan.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Rezilijentnost – Supermoć za 21. vek  je Dr Jelena Želeskov Đorić. Doktorirala je iz oblasti kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, završila edukaciju za Geštalt psihoterapeuta pri Geštalt Studiju Beograd i dobila Evropski sertifikat iz geštalt psihoterapije, kao i Evropski sertifikat iz psihoterapije. Od 2013. godine je potpredsednik Evropske asocijacije za geštalt terapiju.

Miloš Belčević je diplomirao skandinavske studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, a masterirao marketing na Rome Business School. Karijeru je započeo u Microsoft razvojnom centru, te međunarodnoj danskoj onlajn prodavnici mobilne opreme, da bi zatim radio kao frilenser za klijente iz više od 15 zemalja, poput Letgo (najbrže rastuće mobilno tržište korišćenih stvari na svetu) i Delticom (najveća onlajn prodavnica automobilskih guma u Evropi). Suosnivač izdavačke kuće Kovačnica priča, a od 2017. izvršni direktor danskog startapa Opinodo.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kurs će vam odmah biti otvoren. Tada dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Majda

Majda Adlešić

Prezadovoljna sam, naučila puno novih stvari. Na stručan način se posvetila sebi i svojim problemima.

ALEKSANDRA

ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Platforma kao i ovaj kurs je dobro osmišljen, pregledan a testovi i zadaci zahtevaju praktičnu primenu naučenog. Podrška drugih učesnika kao i tehničke službe je odlična i za sve pohvale.

L

Ljiljana Janković

Ovaj kurs je bio pun pogodak, bar kada sam ja u pitanju. Prelazeći korak po korak, shvatila sam gde, u svakodnevnim odnosima sa obavezama i ljudima, grešim. Sada drugačije gledam na stvari. Naučila sam i tehnike koje mi mnogo znače u prevazilaženju stresnih situacija, planiranju vremena, izbegavanju konflikata koji ne vode ničemu. Stavila sam sebe u centar svojih interesovanja. Slobodno vreme koristim da radim stvari koje volim i družim se sa ljudima koji mi prijaju. Na ličnom planu sam bitno napredovala. Sve pohvale. Ovo je značajan kurs za lični razvoj i toplo ga preporučujem dragim Kampsterima.

Natasa

Natasa Nikic

Kurs "Rezilijentnost - super moć 21. veka" je nadmašio moja očekivanja, zaista nisam znala šta da očekujem, pošto je rezilijentnost disciplina u povoju, ali sam zaista prezavodoljna stečenim znanjem. Nudi mnogo odgovora na pitanja kako možemo da radimo na sebi, i pruža puno novih saznanja. Zajedno sa kursom "Asertivnost" mladim ljudima zaista otvara nova vrata, i daje odlične savete kako funksionisati u današnjem vremenu, a da sačuvamo sebe. Sve pohvale za Kampster platformu za učenje. Želim Vam puno novih upisnika a nama mnogo novih kurseva. Puno sreće u daljem radu. Sve pohvale još jednom

Radmila

Radmila Radojković

Kurs je značajan i zanimljiv kako za razvoj ličnih potencijala i bolje snalaženje u svakodnevici, tako i za one koji se u svom profesionalnom radu susreću sa osobama kojima je potrebna psihološka podrška. Jednostavna, pregledna i funkcionalna platforma za učenje. Sve pohvale i preporuke!

M

Milica Perić

Uh! Ovaj kurs je bio pravo uzbudljivo putovanje! Hvala! :)

V

Vesna Jovicki

Lekcije su dobro organizovane, količina informacija je tollika da možeš da ih usvojiš, ne zahteva puno vremena svaki dan, bodoivi su motivacioni, zadaci i testovi pomažu zapamćivanje....jako sam zadovoljna i biću i dalje korisnik kurseva...hvala

T

Teodora

Oba kursa koje sam završila su sjajni. Podsetila sam se pravopisa i naučila sve o rezilijentnosti.

V

Vanja Markovic

Sve preporuke za kurs. Sjajan nacin da naucite kako da upravljate svojim vremenom, da resavate probleme i da prevazidjete konflikte.

M

Maja Pantović

Upisala sam kurs iz znatiželje I veoma sam zadovoljna celom koncepcijom kursa I sajta uopšte. Sve pohvale!!!

Emilija

Emilija Zivkovic

Zadovoljna sam kursu,naucila sam deo tj.osnovne stvari o rezilijentnosti. Platforma je super#

G

GORDANA MILENKOVIC

Genijalno osmisljenje i sasvim korisno!

Mirjana

Mirjana Pušić

Odlično!

Jelena

Jelena Rakita Andreev

Hvala vam na divnom kursu! Podstičete kreativnost i razvoj ličnih potencijala, a uspeli ste da okupite ljude kojima je cilj znanje. Svaka čast na tome! Odlično osmišljena platforma sa divnom idejom.

M

Milana Višnjić

Vrlo sam zadovoljna. Jednostavno nas vodi korak po korak, imamo priliku da učimo u sopstvenom tempu, a kroz kvizove i igrice testiramo svoje znanje što je i zabavno i korisno. Nisam imala nikakvih poteškoća da ispratim lekcije, nivoe niti zadatke. Sve preporuke.

T

Tamara MILJEVIC

Sjajna platforma,hvala

M

Maja Stošić

Odlican kurs. Kvalitetno izabrana teorija, detaljno objasnjena, brojni primeri. Kurs je tako osmisljen da se trazi razumevanje, a ne puko reprodukovanje procitanog. Naravno, postoje i takva pitanja, ali je opsti utisak da je akcenat stavljen na primenljivosti naucenog.

Jelena

Jelena Radosavljević

Sjajni ste oduševljena sam

Kristina

Kristina Maksimović

Prezadovoljna što sam svašta naučila!

K

Katarina Petrović

Kurs je odličan, svima preporučujem.

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Ovaj kurs je besplatan i možeš se prijaviti na njega klikom na dugme "Prijavi se".

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

+381 62 777 244

office@thecampster.com

Vojvode Milenka 13, Beograd

Sadržaj kursa
6

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min