Postani uspešan roditelj

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 34
 • 15,999rsd 999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Niko se ne rađa sa veštinama vaspitanja deteta. Kao roditelji nemate baš neku praksu koja bi vas pripremila na to. Odjednom ste suočeni sa ogromnim odgovornostima koje nosi briga za vaše dete, i niste uvek sigurni šta je najbolje za njega. Dobra vest je da se ove veštine razvijaju i uče. Vaša nega, pažnja i briga su od ključnog značaja da deca uspeju da ispolje svoj puni potencijal. Na žalost, roditelji danas imaju manje vremena nego ikada pre da se posvete vaspitanju svoje dece.

Većina roditelja automatski radi stvari koje su njihovi roditelji radili. Neke od njih su dobre, a neke loše. Društvo se menja i roditeljski obrasci se takođe sa njima menjaju. Najvažniji deo vaspitanja je ljubav i ulaganje vremena i energije u podršku deci. Iako je ljubav najvažnija, nije dovoljna. I pored ljubavi prema deci, roditelji prave greške u vaspitavanju jer ne poznaju veštine i bolje forme ponašanja.

Da bi postali bolji roditelji nije dovoljno da prestanete da radite stvari koje ne daju dobre rezultate. Prvo treba da shvatite šta deca žele, da prepoznate njihove potrebe i razumete njihova osećanja. Treba da naučite da slušate, da bi deca želela da razgovaraju sa vama. Treba da naučite kako da pitate, da bi deca želela da sarađuju. I možda najbitnije, treba da naučite kako da deci date više slobode a da pritom zadržite autoritet.

Cilj ovog kursa je da shvatite da je u vašim rukama moć da odgajite jako, samostalno, samouvereno, emotivno dete spremno na saradnju. Sadržaj kursa odnosi se na decu od 7 do 14 godina.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Volja za učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Znanja o suštinskim potrebama deteta
 • keyboard_arrow_right Znanja i veštine uspešne komunikacije sa decom
 • keyboard_arrow_right Znanja o rešavanju detetovih problema u ovom razvojnom periodu od 7do 14 godina
 • keyboard_arrow_right Znanja o uspostavljanju pozitivnog autoriteta i I fleksibilnih granica.
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa  
 • Sertifikat na srpskom jeziku  
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd.

Ko je autor kursa?

Autor kursa je Vinojla Kirovski Keleč –Montessori vaspitač za decu sa posebnim potrebama, Montessori bebister i trener jahanja. Vinojla uspešno vodi radionice za decu i roditelje već dugi niz godina. Završila edukaciju za Montessori bebisitera 2011.godine. Radila kao Montessori bebisiter pri agenciji “Mirna kuca” od 2011. do 2017.godine. Završila Montessori edukaciju za rad sa decom sa posebnim potrebama 2014.godine. Član Montessori društva Srbije od 2011.godine. Pohađala više stručnih skupova i usavršavanja u organizaciji društva.

Asistent u projektu: “Uvođenje Montessori metode u CZODO Zvečanska u radu sa vulnerabilnim grupama”2014.godine. Od 2011. do 2018. godine volonter - asistent u Montessori radionicama u CZODO Zvečanska u grupnom radu sa decom sa posebnim potrebama.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

+381 62 777 244

office@thecampster.com

Vojvode Milenka 13, Beograd

Sadržaj kursa
6

Završni test

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 15 min