Osnove programskog jezika Java

Ocena kursa: 4.8 (od 808 Kampstera)

 • 3 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 31
 • 4,999rsd 1,799rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Java je jedan od najpopularnijih programskih jezika, lako se uči, ali zahteva vežbanje i upornost.

Na kursu Osnove programskog jezika Java, učenje vam neće biti problem. Kroz različite primere, mini-kvizove i zanimljive zadatke, utvrđivaćete stečeno znanje na interaktivan i dinamičan način. Steći ćete solidnu osnovu programskog jezika Java što je ujedno i prvi, važan korak ka karijeri uspešnog softverskog iznženjera! Po završetku ovog kursa bićete opremljeni da nastavite usavršavanje u više pravaca - pre svega u pravcu kreiranja desktop aplikacija, web aplikacija, aplikacija za mobilne uređaje, RIA web aplikacija i raznih drugih.

Čuli ste da su Java programeri veoma traženi i dobro plaćeni? Ima li boljeg razloga da pohađate ovaj kurs?

*Ukoliko ste potpuni početnik, savetujemo da prvo pohađate kurs Uvod u programiranje jer je za optimalno pohađanje Java kursa preporučljivo da poznajete osnove programiranja. 

Prosečna plata profesionalca

Java programer mesečno može da zaradi u proseku 108.000 rsd.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru
 • keyboard_arrow_right Osnove programiranja

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Promenljive i tipovi podataka
 • keyboard_arrow_right Operatori
 • keyboard_arrow_right Objekti i klase
 • keyboard_arrow_right Interfejsi
 • keyboard_arrow_right Nasleđivanje u Javi
 • keyboard_arrow_right Kontrola toka programa
 • keyboard_arrow_right Petlje
 • keyboard_arrow_right Nizovi
 • keyboard_arrow_right Razvijene istraživačke sposobnosti
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 1,799rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa je Milan Miljković: Web designer i web developer sa višegodišnjim iskustvom u radu na najrazličitijim projektima za domaće i strane klijente. Trenutno radi u timu freelancera na brendiranju i razvijanju vizualnog identiteta klijenata, od logotipa do web sajta i web aplikacije. U slobodno vreme bavi se razvojem video igara za android i desktop platforme u programskom jeziku Java.

Trajanje kursa

Kurs traje 3 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Danijela

Danijela Milosevic

Platforma je odlično koncipirana. Svaki nivo Vas automatski tera na postizanje što boljih rezultata. Krenula sam sa vizijom da se igram, a dobila visok nivo znanja kroz istu.

Marko

Marko Ristic

Kurs je sjajan! Odlicna prilika za sve nas entuzijaste u zanimanju buducnosti - programiranju. Svaka cast! Jedino mali savet vise tehnicke prirode - poboljsanje kvaliteta video snimaka u koracima ucenja, a predlog je i da eventualno se uvede u skladu sa mogucnostima razume se, live streaming pracenje nekih eventualnih interaktivnih predavanja i/ili vezbanja, ili nesto toga tipa i tome slicno... To bi bilo extra super! Eto!

Milan

Milan Vučić

Poštovani, pre svega, zahvaljujem Vam se na izvanrednoj saradnji i podršci! Što se tiče samog kursa, generalno sam veoma zadovoljan. Imao bih par predloga, kako biste bili još bolji. Predlog je da u sklopu kursa, iako su ovo osnove programskog jezika, date polaznicima još praktičnih zadataka i praktičnih primera, od onih najprostijih, pa ka složenijim. Teoretski, kada sam pratio kurs, sve mi je bilo generalno jasno, lepo je objašnjeno, ali kad sam otvorio Net Beans, i probao da primenim to u praksi, nastala su raznorazna pitanja, na koje sam uspeo da odgovorim uz vežbanje. Drugi predlog je da primeri budu u boji, da se ključne reči istaknu, kao što je u razvojnom okruženju, kako bi učenici lakše vizuelno pamtili. Želim Vam puno uspeha. Hvala! Milan Vučić

Pavle

Pavle Blagojević

Dobar početak upoznavanja programskog jezika Java

A

Aleksa Bajic

Vrlo sam zadovoljan sa celokupnim kursem, odlicno objasnjen svaki nivo, svaka cast za tehnicku podrsku i sto ste uvek tu za nas.

Slađana

Slađana Gvoić

Vrlo sam zadovoljna metodologijom i organizacijom kursa. Platforma je veoma dobro prilagođena za korišćenje. Odličan kurs, zanimljiv i koristan!

Aleksandar

Aleksandar Slavov

Za početnika kojem je sve novo, odličan kurs. Lekcije su sadržajne, video materijali dobri i veoma lako se pronalaze odgovori, ali i sve ostalo što je potrbno, na platformi.

Nikola

Nikola Markovic

Veoma sam zadovoljan Kampster platformom i samim kursem! Savetujem svima da upišu ovaj kurs jer će nauciti dosta i dobiti savete kako da postanu uspešan programer.

Davor

Davor Negic

Veoma sam zadovoljan kursevima i platformom. Sve pohvale.

Duška

Duška T.

Tačnost, brzina i profesionalnost!

Vladimir

Vladimir Baševski

Odličan kurs. Za osnovu odlično. S tim da bi to znanje trebalo proširiti, ukoliko neko hoće da se ozbiljno bavi time.

Miljan

Miljan Marković

Potrebno je vise prakticnih vezbi, kao i da dodate neku izdradu samostalnog ili grupnog projekta.Inace sve prepruke za ovaj kurs! Zaista mogu da se nauce osnove Jave a da posle sami sirite svoje znanje.Nastavljam da ucim na Kampsteru!

Mirko

Mirko Nikodijević

Izuzetno sam zadovoljan kursom i samom idejom za učenje i razvoj!

D

Damir Mihaljevic

Kurs je dobro koncipiran i sadrzi sve sto je neophodno da bi se savladala osnova i da se nastavi dalje. Za nesto vise naravno treba dosta individualnog rada i treninga. Cilj je u svakom slucaju ispunjen, dobar temelj za novu gradjevinu! ;)

D

Djordje Milovanovic

Kurs je veoma dobar i koristan

Jovan

Jovan Kostić

Odlicno!

Dejan

Dejan Alfirevic

Odlican kurs dobro razumljiv i prilagodjen pocetnicima

L

Lidija Anđelković

Platforma je odlicna i dobro organizoovana a posebno saradnja sa tehnickom podrskom, koja je strucna i trudi se da odgovori u nakracem mogucem roku. Mislim jedino da bi u kursevima trebalo da ima vise uradjenih primera,to je jedino sto mi je malo nedostajalo.Ja sam trenutno zavrsila java programiranje i astrologiju, a volela bih kada bi bio i napredni kurs iz astrologije.

Zoran

Zoran Perčinov

Nije loše. Sviđa mi se ovakav vid učenja. Samo tako nastavite.

T

Tamara Miljević

Poštovani, veoma sam zadovoljna kursom i načinom na koji su kursevi osmišljeni. Kao neko ko je iz sasvim druge profesije,želela bih da se opismenim na polju programiranja ,elektronskog poslovanja, i da u nekoj budućnosti popravim svoje finansije. Hvala

S

Sasa Arsic

Ekstra,hvala

Milica

Milica Beg

Zadovoljna sam ovim kursom, odličan je za početnike. Na zanimljiv način mogu se naučiti osnove programiranja u javi. Predlog za Kampster - volela bih da se napravi još neki kurs vezano za java programiranje kako bi mogli svoje znanje iz ove oblasti podići na viši nivo :)

A

Aleksandar Nešković

Preporuka za sve koji bi da se bave programiranjem. Kurs moze da posluzi kao lagani uvod u neke opsirnije i detaljnije programe obuke. Cista desetka od mene za Kampster!!!

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

+381 62 777 244

office@thecampster.com

Braće Baruh 25, Beograd

Sadržaj kursa
2

Promenljive i konstante

3

Tipovi podataka i operatori

5

Enkapsulacija, nasleđivanje i polimorfizam

8

Nizovi

9

Završni testovi

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 30 min