Ruski jezik - Milica P.

Master filolog

O predmetu

Умом Россию не понять,
Аршином общим не измерить:
У ней особенная стать —
В Россию можно только верить.

                                    Ф. Тютчев

Časovi su namenjeni učenicima osnovne i srednjih škola, koji žele da utvrde i obnove svoje znanje ruskog jezika: savladaju gramatiku, usavrše čitanje, pripreme se za kontrolni i pismeni zadatak ili diktat. Pogodni su i za studente koji pripremaju ispit iz ovog predmeta.

Postoji mogućnost višenedeljnog izučavanja ruskog jezika od početnog (A1) do B1 nivoa za sve zaljubljenike u rusku kulturu, tradiciju, umetnost.

Šta polaznici mogu očekivati?

Metodički dobro vođene časove. Zanimljivog i strpljivog nastavnika. Opuštenu radnu atmosferu. Pregršt primera za rad na času i samostalni rad. Domaće zadatke. Preporuke za čitanje, filmove, serije, muziku na ruskom jeziku.

Šta se od polaznika očekuje?

Od polaznika se očekuje da pokaže volju za učenjem i redovno radi domaće zadatke. Ostali predavači za Ruski jezik

Nina M

Ruski jezik

Verujem da učenje jezika ne predstavlja samo ovladavanje novim sredstvom komunikacije, ono je i otvaranje vrata u novi svet. Pozivam vas da zajedno otvorimo vrata u svet ruskih bajki, ruske kulture i tradicije, istorije i svih ostalih tema koje u vama bude interesovanje!Časovi, koji su predviđeni za učenike od A1 do B2 niova, su podeljeni na časove leksike i časove gramatike sa povremenim revizija...

Pročitaj više
  • Nov predavač
  • 800

    rsd po času
Pogledaj sve