Prirodna nega i lepota kao stil života

5.0/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Svakodnevno čitamo na internetu i u časopisima, ili slušamo video tutorijale sa raznim savetima na temu kvalitetne nege kože i kose. U parfimerijama nam se nudi bezbroj proizvoda raznih brendova. U drogerijama se okrećemo među rafovima čitajući deklaracije mnoštva proizvoda. Od prijateljica čujemo za ponude noviteta industrijskih proizvoda sa najnovijim efektima koje njihove reklame garantuju.  Zbunjeni smo i nemamo svoj pravac nege koja će nas učitiniti istovremeno lepom i zadovoljnom

U ovom kursu saznaćete mnogo interesantnih informacija o prirodnom negovanju, o prirodnim sastojcima, biljkama i namirnicama iz kuhinje koje možemo samostalno koristiti i biti negovani na duge i sugurne staze. Saznaćete mnogo interesantnih priča iz ličnog iskustva. Vaša motivacija dobiće podršku da pronađete svoj put prirodne, povoljne, samostalne nege koja će vas učiniti osvešćenim, produhovljenim i zadovoljnim. 

Saznaćete mnoštvo interesantnih priča iz ličnog iskustva koji će vas motivisati da nastavite putem ovog kursa kao putem zanimljive avanture. 

Šta je potrebno?

  • Nije potrebno posebno znanje već interesovanje i želja da se sazna što više informacija i praktičnih primera iz iskustva.

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Mentorka kursa je Suzana Marjanović, koja više godina istražuje o zdravoj ishrani i prirodnom negovanju duha i tela na razne načine, pohađa kurseve nutricionista, redovno trenira. Sve naučeno uspešno primenjuje i zadovoljna je rezultatima u svim sferama lepote, nege i zdravlja.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Prirodna nega i lepota možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,099rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas