Microsoft Office Word

Ocena kursa: 4.6 (od 27 Kampstera)

 • 2 meseca
 • Sertifikat
 • Lekcija: 27
 • 17,299rsd 999rsd
Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Već dugo Word je program koji se koristi u različitim strukturama i poznavanje ovog programa smatra se velikim plusom pri traženju posla. Sve češća upotreba Worda u različitim oblastima i za različite namene, dovela je do sve veće potrebe za obukama i kursevima koji se bave Word-om.

Usvajanje osnova Microsoft Word-a, omogući će vam kasnije usavršavanje i unapređivanje znanja iz ovog sve traženijeg programa, a ovaj kurs vas uvodi u osnove Word-a.

Prosečna plata profesionalca

Microsoft Office Word jedan je od programa koji se puno koristi na tržištu rada i dobro poznavanje ovog programa povećava šanse za zaposlenje.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Šta je Word i čemu služi
 • keyboard_arrow_right Napredni unos i formatiranje teksta u Wordu
 • keyboard_arrow_right Napredna izrada i upravljanje tabelama u Wordu
 • keyboard_arrow_right Izrada grafikona i vizuelnih elemenata u Wordu
 • keyboard_arrow_right Kako da štampate Word dokument
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd.

Ko je autor kursa?

Jelena Tasić: Diplomirala filozofiju na Filozofskom fakultetu, masterirala preduzetništvo na UNESCO katedri. Smatra da znanja nikad nije dovoljno, te mahnito prelazi stranice i stranice u potrazi za novim informacijama.  Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti edukacije, marketinga i prodaje. 

Recenzent kursa je dr Ana Ranitović, postdoktorand iz antropologije na Univerzitetu u Oksfordu, policy advisor na Univerzitetu u Groningenu i izvršni direktor Kampstera. Poseduje desetogodišnje internacionalno radno iskustvo kao analitičar, projekt menadžer i preduzetnik.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Iskustva dosadašnjih polaznika

Milorad

Milorad Martinovic

Word sam uzeo u sklopu paketa zajedno sa Powerpointom i Excelom, više zbog cene nego zato što sam mislio da mi kurs iz Worda treba. Međutim, stvarno je lepo urađen kurs. Za početnike odličan, a i za mene koji koristim Word već duže - saznao sam neke stvari koje nisam znao, i podsetio se drugih.

J

Jelena Mrvić

Svi kursevi koje sam dosada pohađala su odlično osmišljeni i u skladu sa zahtevima poslodavaca.

N

Nataša A

Odlično osmišljen kurs, saradnja sa tehničkom podrškom besprekorna. Krećem na sledeći kurs :)

P

Petra Repac

Prva tri nivoa su detaljnije obrađena, poslednja tri nivoa bi trebalo malo razraditi. Npr. spominje se da je moguće sabiranje u okviru tabela, ali nigde ne piše kako. Takođe, mislim da je većini Word na engleskom, pa bi najbolje bilo da sve opcije u objašnjenjima budu ispisane na engleskom, a po potrebi u zagradi može na srpskom. Kod lekcije o prelomima, npr., malo je naporno pratiti na srpskom koje su opcije.Sve u svemu, odličan način za lakše učenje od kuće, pohvale za sve bodove koje dobijamo i praćenje aktivnosti, to je dobra motivacija. Ali trebalo bi malo samo dopuniti kurs, ili dodati još jedan napredni kurs za Word. :)

Pogledaj još iskustva
Kako da upišem kurs?

Samo par koraka te deli od kursa:

Korak 1. Prijavi se

Korak 2. Izvrši uplatu

Korak 3. Startuj učenje odmah ili kad god poželiš!

Za više informacija

Tu smo za sva vaša pitanja!

+381 62 777 244

office@thecampster.com

Vojvode Milenka 13, Beograd

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 120 min