Francuski jezik - nivo A1.1

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Poznat kao jezik ljubavi, francuski jezik olakšaće vam i učenje ostalih romanskih jezika! Na kursu Francuski jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama francuskog jezika. Učeći reči i izraze koji u francuskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik. Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i na kraju svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa na jedan klik od vas. Svaka lekcija sadrži i audio snimke ne samo dijaloga, već i svih nepoznatih reči, koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora. Uz naše prateće igrice i izazove, sa lakoćom ćete ovladati vokabularom i vežbati slušanje i pisanje.  Savladajte početni nivo francuskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Francuski jezik - nivo A1.1 

Prosečna plata profesionalca

Znanje stranog jezika je neprocenjivo! Poznavanje jezika je velika prednost pri zapošljavanju na raznim pozicijama.

Šta je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Najčešće fraze u francuskom jeziku
 • Zamenice u francuskom jeziku
 • Osnovne glagole u francuskom jeziku
 • Kako da se sporazumete u svakodnevnim situacijama?
 • Osnovna vremena u francuskom jeziku
 • Kako da objasnite sagovorniku ono što želite?
 • Predlozi u francuskom jeziku
 • Kako da zatražite informacije koje su vam potrebne?
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa 
 • Sertifikat na srpskom jeziku 
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Francuski jezik - nivo A1 dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Nebojsa Markovic

Veoma dobro osmišljen kurs i platforma, drago mi je da ovako nešto postoji i kod nas, na srpskom jeziku i da je na svetskom niovu. Ne zaustavljam se ovde, upisujem naredni kurs. Molba: uvedite naprednije nivoe.

D
Danijela Djordjev

Odlican kurs!

S
Snezana Nesic

Odličan i razumljiv. Odličan za savladavanje osnove. Šteta što nema i nivoa posle ili bar dela koji je vezan samo za komunikaciju. Sve najbolje ovom kursu.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas