Španski jezik - nivo A1.1

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Španski jezik je drugi u svetu po broju ljudi koji ga koristi i dugo je bio jezik diplomata.  Na kursu Španski jezik - nivo A1.1 temeljno ćete se upoznati sa osnovama španskog jezika. Učeći reči i izraze koji u španskom imaju najučestaliju upotrebu, obogaćivaćete svoj vokabular i uporedo, sa lakoćom, savladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Kampster online kursevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli da progovorite strani jezik. Kurs sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vežbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora savladajte jezik za samo 15 minuta vežbe dnevno - ili vežbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika zasniva na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svakog nivoa. Lista nepoznatih reči vas takođe čeka ne samo nakon svake završene celine već je integrisana u sve lekcije i tokom celog trajanja kursa. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da savladate pravilan izgovor reči. Rečnik je integrisan u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke reči i čuti audio snimak izgovora. Uz naše prateće igrice i izazove, sa lakoćom ćete ovladati vokabularom i vežbati slušanje i pisanje. 

Savladajte početni nivo španskog jezika za 3 meseca (ili brže ako ste vredni!) na kursu Španski jezik - nivo A1.1 

Prosečna plata profesionalca

Znanje stranog jezike je neprocenjivo. Poznacvanje jezika velika je prednost pri zapošljavanju na raznim pozicijama.

Šta je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Najčešće fraze u španskom jeziku
 • Zamenice u španskom jeziku
 • Osnovne glagole u španskom jeziku
 • Kako da se sporazumete u svakodnevnim situacijama?
 • Osnovna vremena u španskom jeziku
 • Kako da objasnite sagovorniku ono što želite?
 • Predlozi u španskom jeziku
 • Kako da zatražite informacije koje su vam potrebne
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa 
 • Sertifikat na srpskom jeziku 
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa Španski jezik - nivo A1 dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da Vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Karolina Đukić

Veoma sam zadovoljna kursom spanskog jezika. Sve je lepo osmisljeno i objasnjeno, pa se sa lakocom moze pratiti. Neke stvari sam znala od ranije, ali dosta toga sam naucila tokom ovog kursa. Nastavljam dalje sa ucenjem, prelazim na nivo A1.2, a nadam se da cete dodati i nivo A2 a i druge naprednije nivoe.

Dejan Marić

Shodno da sam imao bar neko predznanje iz španskog jezika, koristeći neke druge platforme pre kampstera, ja sam prezadovoljan ovim šta Vi nudite. Rad na kampsteru mi je samo potvrdio da se rad, uloženi trud i odvojeno vreme za učenje uvek isplati. Motivisan sam još više da nastavim dalje. Voleo bih da u bliskoj budućnosti proširite kurs španskog jezika još na A2, B1.

T
Tamara Čalopek

Odličan kurs! Vežbe su tako osmišljene da se mogu lepo savladati osnovni nivoi španskog jezika. Samo tako nastavite!

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 999rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas