Profesionalni trgovac

4.9/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Uvidjeli ste da najbolju glumci prvo trebaju da izađu na audiciju i da se pokažu, da se „prodaju“ kao osobe, tj. njihov glumački profesionalizam i karakter treba da se svidi žiriju. Muškarac djevojci kada se udvara, treba da se „proda“. Muškarac ženinim ili žena muškarčevim roditeljima kako bi imali pozitivan stav prema njoj, njemu.

Ako zaista pogledamo svijet se vrti oko prodaje. Ideja, misli, proizvod, karakter, usluga... Sve se ovo mora prodati i zato na ovu ideju predstavljam kurs koji sam stvorio uz pomoć najvećih imena prodaje.

Pa hajde da započnete i da završite ovaj kurs, te da Vas ljudi više ne prepoznaju po uspjehu koji ćete ostvariti. Jedino što tražim od Vas je da podijelite ovaj kurs sa još tri najbliže osobe kojima će upravo ovakvo nešto nevjerovatno nešto značiti.

Idemo kolege, ka uspješnoj prodaji, pa da odemo u šoping bez gledanja na cijene.

Prosječna plaća

Pričamo o plati...Imaćete upravo onoliko koliko budete radili, provizija je beskonačna. Zato poslije ovog kursa ćete zarađivati previše.

Što je potrebno?

  • Da uzmete svesku i da bilježite rečenice koje Vas ostavljaju bez daha. Super istrajnost i želja da se razmisli i najviše ostvari AKCIJA.

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

  • Potvrdu o pohađanju tečaja
  • Certifikat na hrvatskom jeziku
  • Certifikat na engleskom jeziku

Tko je autor tečaja?

Odrastao u porodici trgovaca, pijačara koji su svojim radom i trudom ostvarili velike uspjehe. Gledajući dobre stvari i manje, slušajući i prateći, čitajući i pripremajući se postao sam profesionalni trgovac kako sebe nazivam, a i drugi. Rođen u Srbiji, stalno se selio i na kraju se nastanio u Bosni kod grada Gračanice, selo Sočkovac. Predivna priroda, dobro došli. Radoznao-znatiželjan, direktan, otvoren i ekstremni radnik. Volim da trčim, treniram, nutricionista, trener, autor.

Ko ste Vi i šta vi volite da radite? Pišite mi: ognjen.simic277@gmail.com

Šta mogu očekivati?

Po upisu tečaja dobivate potvrdni mail od naše tehničke podrške, kao i upute za korištenje Campster platforme. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, sa računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji Vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nejasnoće i da Vam adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli učite u grupi, kao i potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Sadržaj tečaja

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 9.99KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas