Programski jezik R za Data Science

4.9/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Na ovom tečaju usavršit ćete fundamentalna znanja programskog jezika R koji je jedan od najkorištenijih za big data analizu i statističku obradu podataka, kao i za njihovu efektnu vizualizaciju. Svake godine se broj korisnika R povećava za oko 40% što dovodi do sve veće potrebe za tečajevima i edukacijama iz ovog jezika. R svakodnevno koriste kako Data analysts, tako i cijele organizacije u području Data science.

Prosječna plaća

Plaća onih koji rade s programskim jezikom R dostiže i do 1300e.

Što je potrebno?

  • Osnovno poznavanje rada na računalu
  • Volja i želja za stjecanjem novih znanja

Koja ću znanja steći?

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju: 

  • Potvrdu o pohađanju tečaja 
  • Certifikat na hrvatskom jeziku 
  • Certifikat na engleskom jeziku

Tko je autor tečaja?

Autorica tečaja je Anđelka Džida. Anđelka posjeduje višegodišnje iskustvo u programiranju, kao i u pedagoškom radu s više tisuća polaznika tečajeva i edukacija iz programiranja. Dobitnica je nagrade Majstor programiranja u konkurenciji od preko 1000 natjecatelja. Nositeljica je ECDL certifikata, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions certifikata i dio Innovation Attitude (INAT) Summit tima. Govori tečno njemački i engleski jezik.

Recenzent: Recenzent tečaja je dr. Ana Ranitović, postdoktorandica antropologije na Oxfordu, research analytics policy advisor na Sveučilištu u Groningenu i izvršna direktorica Campstera. Posjeduje desetogodišnje internacionalno radno iskustvo kao analitičarka u okviru čega koristi i programski jezik R za upravljanje velikim količinama podataka i za njihovu vizualizaciju. Osim posjedovanja prakse, prošla je i edukacije iz Programskog jezika R i Vizualizacije s programskim jezikom R u Centru za informacijske tehnologije Sveučilištu u Groningenu.

Šta mogu očekivati?

Po primitku uplate tečaj će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara.  

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina.

Sadržaj tečaja

Test za certifikat

Nakon što završite cijeli tečaj, imate priliku polagati završni test za certifikat.

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 24.99KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas