Uvod u programiranje

4.8/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Iako je moć modernih računala konstantno naglašena, to su u stvari samo strojevi koji samostalno mogu odraditi vrlo jednostavne operacije, kao što su: zbrajanje, množenje, dijeljenje. Zato je ovdje najvažniji čovjek! Uz pomoć programskih jezika možete navesti računalo da radi gotovo sve što želite!

Programiranje je postupak pisanja programa za računalo ili vještina pomoću koje korisnik stvara i izvodi algoritme koristeći određene programske jezike za stvaranje računalnog programa.

Programski jezici su zahtjevni, ali kad jednom uđete u priču, sve će biti puno lakše. Znanja i vještine koje ste stekli na ovom tečaju bit će izvrsna osnova za učenje bilo kojeg programskog jezika, a njihovo poznavanje je način da ovladate modernim tehnologijama. Uz latinsku izreku: "Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš“, danas se može dodati: "Koliko programskih jezika znaš, toliko više vrijediš na tržištu rada!". Programeri su traženi posvuda i mogućnosti zapošljavanja su velike i raznolike.

Odlična je vijest da trebate samo osnovno znanje rada na računalu kako biste pohađali ovaj tečaj. Zašto se ne potruditi i ući u svijet IT tehnologija? Postavite temelje za svoju kuću znanja!

Prosječna plaća

Ovisno o programskim jezicima koje poznaju, programeri mjesečno prosječno zarađuju 1000€, a u mnogim tvrtkama i puno više.

Što je potrebno?

  • Rad na računalu
  • Pretraživanje interneta

Potvrde i certifikati

Polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

  • Potvrdu o pohađanju tečaja
  • Certifikat na hrvatskom jeziku 
  • Certifikat na engleskom jeziku

Šta mogu očekivati?

Po upisu tečaja dobit ćete potvrdni email od naše tehničke podrške, kao i upute za upotrebu Campster platforme. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i praćenje vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva pitanja, nejasnoće i da vam primjerene savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli učiti u grupi, kao i potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.8

ocjena tečaja
L
Luka Klobučar

Hvala na pruženom znanju i podršci. Nadam se da ćemo i dalje surađivati.

N
Nikola Golub

Pokoji primjer i zadatak više ne bi bio na odmet...

M
Mateo Keresteš

Sve super samo bi volio da ima vise primjera al siguran sam da cete još puno toga nadodati i usavršiti. Hvala i idemo dalje učit ?

Pročitaj još iskustava

Sadržaj tečaja

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 15KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas