Web Development - CSS, HTML, JavaScript

5.0/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Jeste li se ikad zapitali tko je izradio neke web stranice i kako to da tako dobro izgledaju? Jeste li se zapitali koja je tehnologija korištena na kojem siteu i što trebate naučiti kako biste i vi mogli napraviti tako nešto? Ako vas zanima izrada web stranica i želite realizirati neku svoju ideju ili zarađivati od web stranica, možete to naučiti uz malo truda i ovaj tečaj! Danas izrada web stranica nije toliki misterij kao što je bila prije nekoliko godina. Bilo koji jednostavan site je na samo nekoliko klikova od vas.

Ako imate ideju za internet biznis koju želite realizirati ili imate tvrtku kojoj je potreban site, a ne želite platiti, nego želite sami naučiti osnove izrade i upravljanja siteovima, ovo je odlična polazna točka za vas. Uz detaljna objašnjenja i video prikaze svakog koraka, uz pomoć ovog tečaja ćete vrlo brzo, iz udobnosti svojeg doma, svladati sve što vam je potrebno za početak.

Tečaj obuhvaća konkretne korake u postupku izrade web stranica, kao i primjere iz prakse svakodnevno primijenjene na preko 69 milijuna siteova koje svakog dana pregleda 395 milijuna ljudi. Video prikazi u tečaju predstavljaju uvod u ono što slijedi u razini i primjer kako biste stvorili sliku o tome. Nisu usko povezani s lekcijom, već su vezani uz cijelu razinu. 

Kad jednom usvojite ova znanja, primijetit ćete značajnu promjenu u vašem pregledavanju interneta i web stranica! Zato, ako imate ozbiljnu namjeru naučiti nešto novo i započeti svoju karijeru u web developmentu, ovo je pravo mjesto.

VAŽNA NAPOMENA!  

Za pohađanje ovog tečaja je preporučljivo poznavanje osnova programiranja, pa je zbog toga poželjno da prethodno svladate tečaj Uvod u programiranje.

Što je potrebno?

 • Osnove programiranja

Koja ću znanja steći?

 • Izrada statičkih siteova
 • Animiranje elemenata na stranici
 • Naprednije stiliziranje stranica
 • Prilagođavanje siteova mobilnim uređajima
 • Izrada dinamičkih stranica
 • Rad s bazom podataka
 • Instalacija WordPress-a
 • Kreiranje tema za WordPress
 • Detaljan sadržaj možete vidjeti na dnu stranice

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

 • Potvrdu o pohađanju tečaja
 • Certifikat na hrvatskom jeziku
 • Certifikat na engleskom jeziku

Šta mogu očekivati?

Po primitku uplate dobivate potvrdni mail od naše tehničke podrške, kao i upute za upotrebu Campster platforme. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg rada zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice, te vam da adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli učiti u grupi, kao i potražiti ili ponuditi pomoć.

Iskustva dosadašnjih polaznika

5.0

ocjena tečaja
B
Bojan Vidakovic

Bilo je odlicno, hvala Vam na ovom divnom iskustvu I znanju. :)

L
Luka Liker

Izrazito sam zadovoljan s tečajem. Tečaj je bio vrlo koristan i pratio je temu korak po korak. Zanimljivi zadaci i mali testovi su bili interesantni izazovi da se nastavi sljediti tečaj do kraja. Komunikacija s tehničkom podrškom je bila vrlo dobra. Zadovoljan sam s omjerom uloženog-dobivenog.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj tečaja

Test za certifikat

Nakon što završite cijeli tečaj, imate priliku polagati završni test za certifikat.

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 19.99KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas