Email marketing

4.9/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Email marketing je epicentar mnogih uspješnih poslovnih priča: riječ je o financijski povoljnom i izuzetno profitabilnom i efikasnom rješenju koje doseže potencijalne kupce na mjestu koje više-manje svi svakodnevno posjećuju - upravo u email inboxu, bez obzira na to gdje se u tom trenutku nalaze.

U stručnim tekstovima u vezi s email marketingom, objavljeni su brojni rezultati istraživanja iz 2017. godine koji pokazuju sljedeće: 62% milenijalaca i 65% pripadnika generacije Z preferira poruke brendova putem emaila, za razliku od drugih kanala, poput Facebooka. U vezi toga, čak 72% potrošača, u rasponu od 25 do 34 godina, smatra da će email postojati i za desetljeće od danas.

Rezultati su primamljivi, a još ako kažemo da dobro segmentiran email marketing s efektnim i personaliziranim newsletterom sigurno donosi dobre marketinške rezultate, navest će vas da nastavite učiti o e-mail marketingu, zar ne?!

Prosječna plaća

Prosječna plaća osobe koja se bavi email marketingom kod nas je oko 500e, dok se u inozemstvu ovo radno mjesto plaća oko 60e (prosjek).

Što je potrebno?

  • Poznavanje rada na računalu

Koja ću znanja steći?

  • Što je e-mail marketing
  • Izrada kvalitetne baze mail adresa
  • Osmišljanje i kreiranje uspješne e-mail marketing strategije
  • Kako koristiti e-mail marketing alate
  • Kako koristiti SEO optimizaciju u e-mail marketingu
  • Detaljan sadržaj možete vidjeti na dnu stranice

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

  • Potvrdu o pohađanju tečaja 
  • Certifikat na hrvatskom jeziku 
  • Certifikat na engleskom jeziku

Tko je autor tečaja?

Mentorica tečaja je Aleksandra Pajović, diplomirana novinarka na Fakultetu političkih znanosti s višegodisnjim iskustvom u industriji internet marketinga. Prilično spontano se prije 7 godina našla u svijetu "plaćanja po kliku", "konverzija", "bidova", ali je vrlo brzo uvidjela mogućnosti koje donosi Internet marketing. A zatim se razvila i ljubav... Većinu znanja iz Internet marketinga stekla je i produbila višegodišnjim iskustvom u IT tvrtci u kojoj kao Digital Marketing Manager radi na poslovima SEO, copywritinga, social media i e-mail marketinga. Magistrirala je marketing na Fakultetu organizacijskih znanosti.

Šta mogu očekivati?

Po primitku uplate dobivate potvrdni mail od naše tehničke podrške, kao i upute za upotrebu Campster platforme. Tečaju E-mail marketing možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli učiti u grupi, kao i potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Sadržaj tečaja

9

Završni test

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 14.99KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas