Brzo učenje

5.0/5 ocjena tečaja

Zašto baš ovaj tečaj?

Svi znamo one studente koji uspijevaju završiti studij u roku i uživati u raznim drugim aktivnostima, a uz to imaju i slobodno vrijeme za druženje i izlaske. Pitate se kako to postižu? Oni znaju trikove za brzo učenje! Na taj način je učenje lakše i efikasnije, što ćete naučiti kroz ovaj tečaj.

Tečaj Brzo učenje će vam objasniti kako ljudski mozak prima i obrađuje informacije i što možete učiniti da ga ne preopteretite. Uz ovaj tečaj stjecat ćete nova znanja bez imalo muke!

Što je potrebno?

  • Želja za učenjem

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

  • Potvrdu o pohađanju tečaja
  • Certifikat na hrvatskom jeziku
  • Certifikat na engleskom jeziku

Šta mogu očekivati?

Po upisu tečaja dobit ćete potvrdni mail od naše tehničke podrške i upute za upotrebu Campster platforme. Tečaju Brzo učenje možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim. Bit će vam razjašnjena sva pitanja i nedoumice. Dobit ćete adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ako želite, mogli učiti u grupi, ali i potražiti pomoć od drugih polaznika ili im ponuditi pomoć.

Iskustva dosadašnjih polaznika

5.0

ocjena tečaja
M
Meri J

Zahvalna sam cijeloj ekipi na podršci i motivaciji koju pružaju! Cijeli koncept je stvarno odlično osmišljen i veselim se polaganju novih tečajeva :-)

M
Marijana Sugović

Smatram da je jako kvalitetno izrađen tečaj. Količina podataka je ravnomjerno raspoređena i povezana je u jednu skladnu cjelinu. Iskreno sam zadovoljna.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj tečaja

7

Završni test

Test za certifikat

Nakon što završite cijeli tečaj, imate priliku polagati završni test za certifikat.

Kupi ovaj tečaj po cijeni od 14.99KM.

Dodaj u košaricu

Pitanja?

Kontaktiraj nas