Odnosi sa javnošću - Postani i ti PR!

4.9/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na kursu Odnosi sa javnošću – postani i ti PR imaćete priliku da naučite šta sve podrazumevaju odnosi s javnošću i osposobite se za posao savremenog PR menadžera. Govorićemo i o tradicionalnim i o modernim kanalima komunikacije, a dotaći ćemo se i delokruga srodnih sektora sa kojima je saradnja neminovna ukoliko želite da odlično obavljate svoj posao.

Deo kursa Odnosi sa javnošću – postani i ti PR posvećen je primeni PR strategija u privatnom životu. Želja nam je da stečena znanja i veštine koristite ne samo za druge, već i za svoj lični razvoj, jer jedno drugo dopunjuje. Ako težite rastu i razvoju, ovo je pravi kurs za vas!

Prosečna plata profesionalca

Mesečna plata PR menadžera u Srbiji iznosi u proseku 70.000 RSD.

Šta je potrebno?

 • Osnovno poznavanje rada na računaru

Koja ću znanja steći?

 • Šta su odnosi s javnošću i šta obuhvata posao PR menadžera?
 • Pravljenje i sprovođenje komunikacione strategije
 • Evaluacija odnosa s javnošću i pisanje izveštaja
 • Održavanje svih vrsta odnosa sa medijima
 • Pisanje poziva govora i saopštenja za javnost
 • Korišćenje društvenih mreža u promotivne svrhe
 • Koja je uloga PR-a u organizaciji događaja firme?
 • Osnove lobiranja
 • Brendiranje sopstvene ličnosti
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Odnosi sa javnošću – postani i ti PR je Ana Zdravković, master istoričar, karijerni trener i edukator. Od 2009. do sada bila je koordinator i PR brojnih omladinskih projekata. Učestvovala je u pripremi i snimanju emisije SEZAM za mlade. Voli rad sa ljudima i stalno se usavršava.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Odnosi sa javnošću – postani i ti PR možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.9

ocena kursa
Suzana Jovanović

Kurs Odnosi s javnošću - Postani i ti PR sam osvojila učešćem u nagradnoj igri na seminaru PR days. Ono što sam rekla prilikom intervjua je da bih želela da primenim ono što naučim na kursu, zato što sam na praksi u ustanovi kulture. Zaista je sve bilo korisno i primenila sam naučeno a primenjujem i dalje. Mnogo je značajno to što nakon svake lekcije sledi kviz (mini provera znanja). Domaći zadaci su mi pomogli da se stavim u ulogu PR menadžera i sastavim npr. saopštenje za javnost. Posebno mi znači što primenjujem naučeno gradivo baš u ustanovi kulture u kojoj sam na praksi, zato što su moja zaduženja vezana za marketing aktivnosti.

Tatjana Jevtić-Mišić

Pitko štivo. Koncizno i jasno. Bravo!

Katarina Pantelić

Kurs je odličan, mnogo korisnih saveta koji znače u praksi, kao i lekcija koje sadrže dobro objašnjene termine. Dopada mi se što postoji ,,praktičan deo" tj. zadaci koje je potrebno ispuniti. Na taj način zapravo i saznajem, da li je moje viđenje situacije dobro, da li bih neke stvari u praksi odradila kako treba i da li na pravi način razmišljam u različitim situacijama.Takođe, sve pohvale za platformu!

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 1,399rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas