Novi kursevi

Novi kurs: Oslikavanje tekstila i porcelana

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Novi kurs: Oslikavanje tekstila i porcelana

Dragi Kampsteru,

Maštaš o unikatnom duksu, majci ili jakni? Svi to radimo i konstantno imamo problem da nađemo to što smo zamislili. Sigurno ste sebi nebrojano puta rekli: “Šteta što ne umem sam/a da napravim ono što sam zamislio/la.” E pa možeš!

Predstavljamo vam Kampster kurs “Oslikavanje tekstila i porcelana” na kom ćete naučiti kako se oslikavaju odevni predmeti ili porcelan. Pored teorijskog pristupa, na kursu vas očekuju i praktični primeri i vežbe koje će vam pomoći da se oprobate u idejnom stvaranju i kreiranju vašeg umetničkog dela. I to dela koje ćete moći da nosite i hvalite se da ste ga sami napravili! 

Autorka kursa Stefanija Spasić je zaljubljenik umetničkog izražavanja i potrudila se da svoj entuzijazam, iskustvo, savete i ideje podeli i sa vama. Vodi vas kroz celokupan tok stvaranja i oslikavanja tekstila i porcelana i uči vas raznim pojedinostima. Od toga koje boje birati, kako praviti skicu, pa do toga kako fiksirati boje.

Ovo je kurs koji će otključati i osloboditi vašu kreativnost. Pored toga pokazaće vam i kako praktično tu kreativnost da primenjujete. WIN-WIN opcija 😀

Volja je tu, kreativnost - tu. Krećemo!

PRIJAVITE SE

2022-04-13

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: