Campster vijesti

Campster je pobjednik Star Venture Pitching natjecanja za Zapadni Balkan

Campster Admin

Campster je pobjednik Star Venture Pitching natjecanja za Zapadni Balkan

Početkom 2021. godine Campster je dobio izuzetnu priliku da sudjeluje u Star Venture programu Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji potiče progres inovativnih start-up poduzeća. Više o tome možete saznati OVDJE.

Kvalitetan razvojni program, praktični alati i mentorska podrška u okviru Star Venture programa značajno su doprinijeli unaprjeđenju Campster strategije poslovanja koja teži ne samo stvaranju motivirajućeg okruženje za učenje, već i promjeni svijesti polaznika o efikasnosti online tečajeva i važnosti koju neformalno usavršavanje ima za njihov osobni i profesionalni napredak.

Od 100 ideja Campster Pitch odabran kao najbolji 

Radeći intenzivno na modernizaciji poslovnog pristupa sudjelovanjem na različitim radionicama Star Venture programa, stekli smo pravo da sudjelujemo na EBRD natjecanju za najbolji Star Venture Pitch. 

Od čak 100 start-up pitch ideja, odabrano je šest najboljih, među kojima se Campster našao na prvom mjestu, kao najbolji od najboljih!

Osim Campstera, među najboljima našli su se i sljedeći sudionici EBRD Star Venture programa 2020/21:

  • Med-Rep 
  • Pixyle 
  • QPick 
  • HireApp 
  • Ambra 

Potvrda međunarodnih investitora: Campster je start-up izuzetnog razvojnog potencijala

Star Venture Pitching događaj podrazumijevao je petominutno predstavljanje investitorima - Constantinos Nikolaidisu (Velocity Partners VC) i Vedranu Blagus (South Central Ventures) koji su kroz diskusiju sa osnivačicom Campstera, dr. Anom Ranitović, porazgovarali o potencijalima Campster kompanije, poslovnom modelu, društvenom i socijalnom utjecaju, ali i financijskim projekcijama za naredni period.

Odličan feedback međunarodnih investitora još jedan je dokaz uspjeha Campster poslovnog pristupa i metodologije rada. 

Smjelo nastavljamo dalje i još jednom dokazujemo da je učenje za pobjednike!

2021-02-22

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: