Campster vijesti

Campster odabran za sudjelovanje na EBRD Star Venture programu koji potiče inovativna start-up poduzeća

Campster Admin

Campster odabran za sudjelovanje na EBRD Star Venture programu koji potiče inovativna start-up poduzeća

Početkom 2021. godine postali smo dio EBRD Star Venture programa 

Riječ je o projektu Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji identificira i potiče inovativna start-up, mala i srednja poduzeća koja imaju visok potencijal razvoja, napredovanja i širenja. Ovaj program podržava odabrane akceleratore i kompanije iz 11 zemalja svijeta, među kojima je iz Srbije prepoznat i Campster kao brzorastuća B2C i B2C2B edtech kompanija.

Cilj programa je ojačati tržište kapitala u Srbiji i dati podršku ekonomskom razvoju kompanijama čiji je potencijal daleko veći od trenutnog stanja.

Program funkcionira po principu suradnje visokostručnih mentora koji čine namjensku mrežu savjetnika usmjerenih na poslovne ciljeve, misije i ideje, poboljšanju efikasnosti i razvoja.

Također, program prepoznaje i potencijalne prepreke u razvoju kompanija, te nudi korisne savjete, alate i tehnike za poboljšanje i uklanjanje nekih sustavnih izazova koji sprječavaju povezivanje kompanija s mrežom investitora.

Što sudjelovanje na EBRD Star Venture programu donosi Campsteru?

Kao kompanija koja od samog starta unosi promjene u području online obrazovanja, Campster je stekao široku mrežu korisnika, partnera i suradnika. Kako bi zadržao eksponencijalni trend razvoja, Campster tim je ogromnu priliku uvidio u EBRD Star Venture programu koji daje konkretne korake za poboljšanje i unaprjeđenje poslovnih performansi i širenje Campster misije u području online obrazovanja. 

Kontinuirano unaprjeđenje poslovanja važno nam je i sa aspekta pozicioniranja na tržištu, ali prije svega odnosa koje kroz Campster zajednicu uspostavljamo s našim polaznicima.

Paket programa za skaliranje doprinio je razvoju strateške misije Campstera

U okviru EBRD Star Venture programa, Campster tim je sudjelovao na nekoliko izuzetno korisnih edukacija.  

Posebno izdvajamo Cambridge jedan-na-jedan radionice - IfM Strategic Compass, pod nazivom “Helping Businesses to Scale and Grow”. U okviru serije radionica specifično krojenih za Campster, imali smo priliku analizirati različite aspekte poslovanja, jasno determinirati strateške prioritete i smjer razvoja Campstera, ali i sagledati mogućnosti koje bi polaznicima naših tečajeva dala umjetna inteligencija.

Zanimljivo iskustvo bilo nam je upoznavanje s Nomadic Minds mentorskim pristupom koji povezuje start-up kompanije s najuspješnijim svjetskim investitorima i poduzetničkim liderima. Za Campster - ovo je sjajna prilika da proširimo svoju misiju djelovanja, umrežimo se sa istaknutim svjetskim kompanijama u domeni online obrazovanja i dobijemo priliku da uspješnu međunarodnu praksu donesemo i kod nas.

Osim edukacijske podrške, Campster je sudjelovanjem na ovom programu ostvario i značajnu financijsku podršku usmjerenu na tehnološki razvoj, poboljšanje korisničkih performansi tijekom pohađanja online tečajeva i usmjeravanje tijeka podučavanja individualnim kompetencijama polaznika.

2021-02-25

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: