Novi tečajevi

NOVI (najtraženiji) tečaj na Campsteru: QA automatsko testiranje softvera

Campster Admin

NOVI (najtraženiji) tečaj na Campsteru: QA automatsko testiranje softvera

Dragi Campsteri,

Kada kažemo da ispunjavamo sve vaše želje, to zaista i mislimo! S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je QA tečaj automatskog testiranja softvera sada dostupan na Campster platformi! Ovaj tečaj osmišljen je kako bi vam pružio sveobuhvatno znanje i vještine koje su vam potrebne da postanete stručnjak za automatizirano testiranje softvera.

Ako vam kažemo da prema najnovijem istraživanju 92% organizacija koristi neki oblik automatiziranog testiranja kao dio svog procesa razvoja softvera, onda možete vidjeti zašto je ovaj tečaj tako tražen!

Sada više nema potrebe čekati, prijava je otvorena! 😀

Što se od vas očekuje na tečaju?

Kroz ovaj tečaj naučit ćete sve o konceptima, metodologijama i alatima koji se koriste u automatiziranom testiranju kvalitete. Naučit ćete kako napisati učinkovite testne skripte, kako identificirati i riješiti softverske probleme i kako automatizirati testiranje da biste postigli visoku razinu kvalitete softvera.

Naš autor, Zvonimir Knežević, inženjer automatskog i ručnog QA-a, s vama je podijelio svoje iskustvo, znanje i trikove o automatskom testiranju, vodit će vas kroz sve ključne teme, pružajući vam praktična znanja i primjere iz stvarnog svijeta. Učit ćete korak po korak, razvijati svoje vještine i stjecati samopouzdanje u području automatiziranog testiranja.

Osim toga, tečaj će vam dati priliku raditi na stvarnim projektima i vježbati svoje vještine u stvarnom radnom okruženju. Bit ćete dio interaktivnih vježbi, rasprava i testiranja, što će vam omogućiti da svoje znanje primijenite u praksi i razvijete stručnost u području automatiziranog testiranja kvalitete.

Ne propustite ovu izvrsnu priliku za stjecanje vrijednog znanja koje je vrlo traženo na tržištu.

Postanite stručnjak za QA automatizirano testiranje softvera i otvorite vrata raznim mogućnostima u svijetu tehnologije.

Čekamo vas na tečaju!

 

PRIJAVITE SE

2023-06-28

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: