Novi tečajevi

Novi tečajevi - Čak 4 nova tečaja!

Campster Admin

Novi tečajevi - Čak 4 nova tečaja!

Dragi Campsteru,

Nakon velikog broja upita o novim tečajevima na platformi s veseljem te obavještavamo da imamo čak četiri nova tečaja za tebe - Engleski jezik - razina B2, Poslovni engleski, Turki jezik - razina A1.1 i CV koji poslodavci žele čitati.

Engleski jezik - razina B2

Nakon što ste naučili osnovne pojmove engleskog jezika na tečajevima Engleski jezik razina A1.1 i A1.2, i unaprijedili znanje na tečajevima Engleski jezik - razina A2 i Engleski jezik razina B1 čeka vas novi tečaj: Engleski jezik razina B2! 

Tečaj također sadrži kvizove, zadatke, rječnik koji vam je dostupan, kao i audio snimke. Nakon ovog tečaja, svladat ćete sljedeću razinu jezika postupno i gradivo ćete utvrđivati kroz interakciju s drugim polaznicima i kroz igrice! Učeći riječi i izraze koji se u engleskom najčešće koriste, obogaćivat ćete svoj vokabular i usporedno, s lakoćom, svladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

 

PRIJAVITE SE

Poslovni engleski

 

Ako radite u poslovnom okruženju koje funkcionira na inozemnom tržištu ili imate tendenciju širiti se, poznavanje poslovnog engleskog je neophodan element za postizanje uspjeha. Osim što će vam donijeti sigurnost u komunikaciji, poznavanje poslovnog engleskom donijet će vam i visoku razinu poštovanja među poslovnim suradnicima, klijentima ili partnerima.

Na Campster tečaju Poslovni engleski naučit ćete komunikacijske vještine potrebne za vođenje razgovora tijekom zapošljavanja, ostvarenje interakcije s nadređenim i podređenim kolegama, pisanje poslovnih mailova, sudjelovanje na grupnim sastancima, pregovaranju s klijentima i suradnicima, ali i komuniciranju tijekom službenog putovanja u inozemstvo.

Ovo je specijalizirani tečaj poslije kojeg ćete se bez problema moći snalaziti u različitim poslovnim situacijama. To je ono što želite, zar ne?

Ako ste početnik predlažemo vam da najprije svladate gradivo iz tečaja Engleski jezik - razina B1.

 

PRIJAVITE SE

Turski jezik - razina A1.1

 Turski jezik je po broju ljudi koji ga govori na nevjerojatnom šestom mjestu u svijetu! Na tečaju Turski jezik - razina A1.1 temeljno ćete upoznati osnove turskog jezika. Učeći riječi i izraze koji se u turskom najčešće  koriste, obogaćivat ćete svoj vokabular i usporedno, sa lakoćom, svladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Campster online tečajevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli progovoriti strani jezik. Tečaj sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vježbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašem individualnom nivou i napretku. Uz sve to i podršku mentora svladajte jezik za samo 15 minuta vježbe dnevno - ili vježbajte neograničeno!

PRIJAVITE SE

CV koji poslodavci žele čitati

CV je vaša osobna iskaznica za ulaz u poslovni svijet! Kako biste baš vi bili odabrani među brojnim kandidatima morate poslodavcima pokazati da imate znanje, kompetencije, sposobnost i želju da doprinesete i razvoju kompanije, tima, ali i sebe kao pojedinca.

Nije važno želite li promijeniti posao ili tražite prvi posao, pred vama je uvijek isti zahtjev. Treba vam savršen CV. Pitate se kako da ga napravite? Ništa ne brinite, na ovom tečaju ćete saznati. 😀

Pripremili smo vam tečaj na kojem ćete saznati brojne trikove, savjete i vježbe pomoću kojih ćete od svog CV-ja napraviti priču "koja radi za vas". Očekuje vas i puno dodatnog materijala i zvaničnih provjera kompetencija.

Zato kad vam kažemo da je ovaj tečaj prekretnica u vašoj karijeri, stvarno to mislimo. To zapravo i želite, zar ne? Vidimo se u tečaju da zajedno pripremimo vaš CV 😀

 

PRIJAVITE SE

2022-11-28

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: