Campster vijesti

Campster vas poziva da se pridružite EBRD programu financiranje start-upa

Campster Admin

Campster vas poziva da se pridružite EBRD programu financiranje start-upa

Dragi Campsteri,

Imate poslovnu ideju ili start-up i potrebna vam je podrška? Jeste li čuli za EBRD Star Venture program? Riječ je o projektu Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji identificira i potiče inovativna start-up, mala i srednja poduzeća koja imaju visok potencijal razvoja, napredovanja i širenja. Ovaj program podržava start-upove iz čak 30 zemalja svijeta, među kojima je i Bosna i Hercegovina.

Što je cilj programa?

Cilj programa je ojačati tržište kapitala u Bosni i Hercegovini i pružiti financijsku podršku razvoju start-upa čiji je potencijal daleko veći od trenutnog stanja.

Što EBRD Star Venture program nudi?

Program funkcionira po principu suradnje visokostručnih mentora koji čine namjensku mrežu savjetnika usmjerenih u pravcu jačanja poslovnih ciljeva, misije i ideje, poboljšanja efikasnosti i razvoja vašeg start-upa.

Također, program prepoznaje i potencijalne prepreke u razvoju vašeg start-upa, te nudi korisne savjete, alate i tehnike za poboljšanje i uklanjanje nekih od sistemskih izazova koje sprječavaju povezivanje vašeg start-upa s mrežom investitora.

Koliko je EBRD Star Venture program koristan? 

Campster je kao brzorastuća B2C i B2C2B edtech kompanija imala priliku biti dio ovog programa, što je po riječima dr. Ane Ranitović, suosnivačice Campstera, bila fenomenalna prilika za razvoj: 

“Kao kompanija koja od samog starta unosi promjene u području online obrazovanja, Campster je stekao široku mrežu korisnika, partnera i suradnika. Međutim, sudjelovanje na EBRD Star Venture programu nam je izuzetno značilo za skaliranje, strateški razvoj, nove suradnje i internacionalno povezivanje.”

Kontinuirano unaprjeđenje poslovanja kroz EBRD program pomoglo je Campsteru da se još bolje pozicionira na tržištu, te se danas možemo pohvaliti da imamo najveću zajednicu od preko 350.000 polaznika. 

Zanima vas na koji način je još EBRD program doprinio razvoju Campstera? Pogledajte OVDJE za više informacija.

Uvjeti za sudjelovanje na programu

Kako biste se pridružili EBRD Star Venture programu neophodno je da vaš start-up ima manje od 5 godina postojanja, da imate tehnologiju koja vaše poslovanje čini skalabilnim i godišnji promet ne veći 1 milijun eura.

Ako se uklapate u uvjete - požurite! Prijava za start-up kompanije sa Zapadnog Balkana je do 25. lipnja!

Više o programu, uvjetima i načinu prijave možete saznati OVDJE.

Iskoristite priliku koja će vaše poslovanje podići na višu razinu.

Sretno!

2022-05-19

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: