Novi tečajevi

Novi tečaj: WooCommerce - Napredni alati za prodaju

Campster Admin

Novi tečaj: WooCommerce - Napredni alati za prodaju

Dragi Campsteri,

Ako tragate za poslovnim idejama koje vam na mjesečnoj razini mogu donijeti značajan uspjeh i primjetan novčani dohodak, onda nikako ne smijete izostaviti edukacije na području WooCommerce alata. Zato, Campster vam je pripremio tečaj pod nazivom “WooCommerce - Napredni alati za prodaju” koji sadrži sve što vam treba za uspješan biznis.

Na tečaju ćete saznati kako kreirati poslovni mail, instalirati AliDropship plugin, zatim i kako ga postaviti u skladu s potrebama vaše online prodavaonice. To znači da ćete na ovom tečaju steći konkretna znanja na koji način se dodaju proizvodi pomoću ovog plugin-a, kako se ispunjava naruđba i vrši cashback. 

Sigurni smo da ste i sami svjesni činjenice da vaš online biznis neće uspjeti ako nemate i dobre marketing alate, zato vam kroz tečaj “WooCommerce - Napredni alati za prodaju” predstavljamo i dodavanje Google Search Console i Facebook Pixel-a, kao i Google Analytics. Tu nije kraj! 

Tečaj vam daje i konkretne savjete za email marketing automatizaciju, kreiranje sekvenci dobrodošlice vašim klijentima, ali vas i obučava kako riješiti izazov napuštenih košarica u vašoj online prodavaonici.

Nema čekanja, najbolje vrijeme za početak je - sada!

PRIJAVITE SE

2022-02-07

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: