Novi tečajevi

Novi tečaj: WooCommerce - Pokrenite profesionalnu online prodavaonicu

Campster Admin

Novi tečaj: WooCommerce - Pokrenite profesionalnu online prodavaonicu

Dragi Campsteri,

Osuvremenjavanje poslovanja i digitalizacija tržišta doprinijeli su rapidnom rastu online aktivnosti u domeni kupnje i prodaje, pa službeni podaci na globalnoj razini ističu da je tijekom 2021. godine čak 2,14 milijardi ljudi kupovalo preko interneta. Jeste li i vi među njima? Sigurni smo da većina vas jest, a kako su tendencije da će ova brojka nastaviti rasti, na nama je da vas pitamo jeste li razmišljali da i vi svoj biznis prenesete u online okruženje ili ga plasirate na globalno tržište? Jeste, a ne znate kako? Campster ima rješenje za vas - WooCommerce

Riječ je o WordPress-ovom dodatku za kreiranje online prodavaonice. Osim jednostavnosti, ovaj dodatak omogućava mnoštvo besplatnih ekstenzija otvorenog koda, plugina i raznih dodataka koji mogu značajno unaprijediti rad i korištenje vaše online prodavaonice, a samim tim i online prodaje. Dodatak je namijenjen pojedincima, malim, srednjim i velikim poduzećima i u svijetu e-trgovine predstavlja neizostavnu kariku. 

Kako bi vas ohrabrili u poduzetničkom razvoju, Campster je pripremio tečaj “WooCommerce” koji je sve što vam treba da započnete svoj online biznis. Na ovom tečaju naučit ćete kako napraviti site s Woocommerce temom, zatim i kako kreirati stranice vaše prodavaonice i formirati navigacijski meni. Kad postavite osnove, saznat ćete i kako se kreiraju kategorije proizvoda, dodaju proizvodi, vrši plaćanje i dostava, ali i postavljaju komentari vaših korisnika - ovo je glavni pokazatelj uspješnosti poslovanja. Sad razumijete zašto mi rado objavljujemo komentare i iskustva Campster polaznika :)

Osim toga, saznat ćete i mnoštvo trikova kako prilagoditi svoju online prodavaonicu proizvodu ili brendu koji reklamirate, što se odnosi na promjene boja, oblika, logoa. Kao i što smo rekli - sve što vam treba za pokretanje online prodavaonice naći ćete u tečaju “WooCommerce”.

Na vama je samo da kliknete na prijavu, sve ostalo ćete riješiti kroz tečaj.

PRIJAVITE SE

2022-02-04

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: