Edukacija i poslovni savjeti

Veselite se učenju na poslu - uljepšajte svoju svakodnevicu

Campster Admin

Veselite se učenju na poslu - uljepšajte svoju svakodnevicu

Sigurno se osjećate dobro kad naučite nešto, zar ne? Bilo da je u pitanju riječ na stranom jeziku, akord na gitari, neki novi recept za kuhanje ili nešto potpuno drugačije - učenje unosi radost u naš život.

Bez obzira na to, često provedemo cijeli dan, a da se ne potrudimo naučiti ni najmanju sitnicu.

Zbog toga samo za vas pripremili savjete koji će vam pomoći da svakodnevno napredujete.

Kako možete svakodnevno učiti na svojem poslu?

Možete početi od toga što ćete preuzeti kontrolu nad onim što čitate. Jednostavno je - posvetite se nečemu što vas zanima i istražujte, odbijte čitati samo ono što vam se plasira kao glavna vijest na portalima, ili ono što društvena mreža prepoznaje kao vaš interes. Jedan algoritam ne može bolje od vas znati što vas zanima, zar ne?

Što je učenje?

Budite otvoreni, nemojte učenjem smatrati samo ono što vam je zadano da savladate. Ako ste znatiželjni, mnogo toga možete naučiti iz popularnih sadržaja ili razgovora s prijateljima.

Što ste sve već naučili?

Počnite vodite popis stvari koje ste naučili tijekom dana. Osim popisa, zapisujte kako ste ta nova znanja primijenili. Čemu vam ona mogu poslužiti u budućnosti? Na ovaj način, ostat ćete koncentrirani i motivirani, prateći svoj napredak i postavljajući nove ciljeve.

Ako poduzmete ove korake, moći ćete napredovati u profesionlanom smislu i preuzet ćete svoj razvoj u svoje ruke. Zato samo naprijed, pokušajte.

Campster u svojoj ponudi ima tečajeve na kojima možete steći vještine koje mijenjaju vašu svakodnevicu na bolje:

Asertivna komunikacija

Event management

 

2021-02-23

Autor: Campster Admin

Imate pitanja za Campster? Javite se: