Kampster vesti

Kampster vas poziva da se pridružite EBRD programu finansiranja start-upa

Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Kampster vas poziva da se pridružite EBRD programu finansiranja start-upa

Dragi Kampsteri,

Imate poslovnu ideju ili start-up i potrebna vam je podrška? Da li ste čuli za EBRD Star Venture program? Reč je o projektu Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji identifikuje i podstiče inovativna start-up, mala i srednja preduzeća koja imaju visok potencijal razvoja, napredovanja i širenja. Ovaj program podržava start-upe iz čak 30 zemalja sveta, među kojima je i Srbija.

Šta je cilj programa?

Cilj programa je da ojača tržište kapitala u Srbiji i da finansijsku podršku razvoju start-upa čiji je potencijal daleko veći od trenutnog stanja.

Šta EBRD Star Venture program nudi?

Program funkcioniše po principu saradnje visokostručnih mentora koji čine namensku mrežu savetnika usmerenih u pravcu jačanja poslovnih ciljeva, misije i ideje, poboljšanja efikasnosti i razvoja vašeg start-upa.

Takođe, program prepoznaje i potencijalne prepreke u razvoju vašeg start-upa, te nudi korisne savete, alate i tehnike za poboljšanje i uklanjanje nekih od sistemskih izazova koje sprečavaju povezivanje vašeg start-upa sa mrežom investitora.

Koliko je EBRD Star Venture program koristan? 

Kampster je kao brzorastuća B2C i B2C2B edtech kompanija imala priliku da bude deo ovog programa, što je po rečima dr Ane Ranitović, suosnivačice Kampstera, bila fenomenalna prilika za razvoj: 

“Kao kompanija koja od samog starta unosi promene u oblasti onlajn obrazovanja, Kampster je stekao široku mrežu korisnika, partnera i saradnika. Međutim, učešće na EBRD Star Venture programu nam je izuzetno značilo za skaliranje, strateški razvoj, nove saradnje i internacionalno povezivanje.”

Kontinuirano unapređenje poslovanja kroz EBRD program pomoglo je Kampsteru da se još bolje pozicionira na tržištu, te danas možemo da se pohvalimo da imamo najveću zajednicu od preko 350.000 polaznika. 

Zanima vas na koji način je još EBRD program doprineo razvoju Kampstera? Pogledajte OVDE za više informacija.

Uslovi za učešće na programu

Da biste se pridružili EBRD Star Venture programu neophodno je da vaš start-up ima manje od 5 godina postojanja, da imate tehnologiju koja vaše poslovanje čini skalabilnim i godišnji promet ne veći 1 milion evra.

Ako se uklapate u uslove - požurite! Prijava za start-up kompanije sa Zapadnog Balkana je do 25. juna!

Više o programu, uslovima i načinu prijave možete saznati OVDE.

Iskoristite priliku koja će vaše poslovanje podići na viši nivo.

Srećno!

2022-05-18

Autor: Kampster Admin Kampster tim · Kampster d.o.o

Administrator Kampster zajednice.

Imate pitanja za Kampster? Javite se: