Office PRO

Uz Kampsterov Office PRO paket, svladaj Excel, Word i PowerPoint kroz zanimljive primere, zadatke i kvizove! Uz podršku mentora i foruma, postani ekspert za Microsoft Office!

Microsoft Office – Power Point

Ocena kursa: 4.8 (od 23 Kampstera)

Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Već dugo je Microsoft PowerPoint program koji se koristi u različitim strukama, kao i u obrazovanju, te je poznavanje ovog programa veoma korisno za prezentovanje novih ideja i proizvoda na tržištu koje obiluje novinama. Time je došlo do potrebe za obukama i kursevima koji će veliki broj ljudi uputiti na način korišćenja ovog programa.

PowerPoint se, pre svega koristi za prezentovanje onoga što umete i imate da ponudite. Koristan je zbog svoje preglednosti i jasnog načina predstavljanja podataka. Takođe, zadovoljava potrebu za estetskom komponentom koja u današnje vreme mora pratiti kvalitet ideja i proizvoda.

Ovaj kurs će vam pomoći da savladate dobar deo funkcionalnosti programa Microsoft PowerPoint koje će vam omogučiti da bez mnogo muke i vremena da napravite prezentacije koja oduzimaju dah! Kroz primere, mini-kvizove i zadatke, usvajaćete veštine upravljanja jednim od najtraženijih programa i utvrđivaćete svoje znanje.

Prosečna plata profesionalca

Napredno poznavanje Power Point-a jedna je od traženijih veština na tržištu rada.

Šta je potrebno?

  • keyboard_arrow_right Volja sa učenjem

Koja ću znanja posedovati po završetku?

  • keyboard_arrow_right Šta je PowerPiont i čemu služi
  • keyboard_arrow_right Kako da unosite objekte i podatke u prezentaciju
  • keyboard_arrow_right Kako da prezentaciju dizajnirate po svojoj želji
  • keyboard_arrow_right Kako da prikažete svoju prezentaciju na najbolji način
  • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 999rsd.

Ko je autor kursa?

Autorka kursa Microsoft Office – Power Point je Ksenija Šoškić, završila je osnovne i master studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, radi kao profesor, predavač i frilenser. U srednjoj školi predaje srpski jezik i književnost, a centru za strane jezike engleski predaje grupama različitih uzrasta zbog čega ne može da zamisli dan bez upotrebe PowerPointa! Uspešno frilensuje kao content creator, edukator i prevodilac. 

Recenzent kursa je dr Ana Ranitović, postdoktorant iz antropologije na Univerzitetu u Oksfordu, policy advisor na Univerzitetu u Groningenu i izvršni direktor Kampstera.  Poseduje desetogodišnje radno iskustvo kao analitičar, projekt menadžer i preduzetnik u okviru kojeg Powerpoint koristi gotovo svakodnevno za edukaciju, prezentaciju i prodaju. 

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Sadržaj kursa

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 45 min