Android developer

Uz osnove programiranja, steknite sva potrebna znanja za kreiranje i objavljivanje svoje aplikacije na Google prodavnici. Android developer Kampster paket omogućava ti da savladaš najtraženiji programski jezik za pravljenje aplikacija – Javu!

Uvod u programiranje

Ocena kursa: 4.8 (od 2,363 Kampstera)

Opis kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Uz pomoć programskih jezika možete naterati računar da izvrši skoro sve što poželite! Na ovom kursu ćete savladati neophodne veštine koje će vam biti podloga za dalje učenje bilo kog programskog jezika. U kursu se pojavljuju primeri koda zasnovani na Java programskom jeziku koji nam služe da se upoznamo sa logikom koju ćete koristiti u svim programskim jezicima. 

Kada savladate osnove programiranja, bićete upoznati sa time koje su vam sve mogućnosti za dalje usavršavanje, a kada dođe vreme da nastavite svoje učenje, na našoj platformi naći ćete još korisnih i zanimljivih kurseva iz oblasti programiranja. Zašto da se onda ne potrudite još malo i uđete u svet IT tehnologije na velika vrata? 

Prosečna plata profesionalca

U zavisnosti od programskih jezika koje poznaju, programeri mesečno zarađuju od 80.000 do 180.000 rsd, a u nekim kompanijama i više.

Šta je potrebno?

 • keyboard_arrow_right Rad na računaru
 • keyboard_arrow_right Pretraživanje interneta

Koja ću znanja posedovati po završetku?

 • keyboard_arrow_right Algoritmi
 • keyboard_arrow_right Promenljive
 • keyboard_arrow_right Matrice i nizovi
 • keyboard_arrow_right Naredbe za kontrolu izvršavanja programa
 • keyboard_arrow_right Uvod u objektno orijentisano programiranje
 • keyboard_arrow_down Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Cena kursa

Promo cena je 1,199rsd. U cenu je uračunat PDV.

Ko je autor kursa?

Autor kursa Uvod u programiranje je Stanko Arsenijević: freelance web developer, sa višegodišnjim iskustvom u izradi i upravljanju sajtovima. Najčešće koristi Yii2 PHP i WordPress CMS. Voli da učestvuje na projektima, razmenjuje znanja sa drugima i stalno se usavršava.

Trajanje kursa

Kurs traje 2 meseca.

Bilo da kupite jedan ili više kurseva svaki od njih možete startovati kad god vi odlučite, nezavisno od datuma kupovine! Danas, kroz mesec dana, sledeće godina - datum startovanja kursa birate vi!

Materijal kursa ostaje vam dostupan i po uspešnom završetku kursa - zauvek.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate kurs će vam biti otvoren u roku od 3 radna dana. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara, mobilnog, tableta i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Sadržaj kursa
4

Nizovi i matrice

6

Objektno orijentisano programiranje (OOP)

Završni zadatak

Završni zadatak nam služi da utvrdimo znanje koje smo stekli na kursu i to vam je poslednja prepreka. Potrudite se da ga dobro uradite i bićete nagrađeni!
Prosečno potrebno vreme za izradu: 60 min