SEO - Search Engine Optimizacija

4.8/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Na ovom kursu naučićete kako da svoja znanja, veštine i sposobnosti razvijete i prilagodite internet marketingu, kako da istražite ključne reči i da prikupljene informacije iskoristite kako biste promovisali svoju veb stranicu. Upoznaćete se sa SEO - search engine optimizacijom, sa njenim zahtevima, kao i mogućnostima koje pruža.

Prosečna plata profesionalca

Stručnjaci koji se bave SEO search engine optimizacijom prosečno zarađuju 1500-2000$ mesečno.

Šta je potrebno?

 • Rad na računaru

Koja ću znanja steći?

 • Kako funkcioniše pretraživač?
 • Šta je SEO i kako se koristi?
 • Šta su ključne reči?
 • Istraživanje ključnih reči
 • Kako napraviti SEO friendly veb sajt?
 • Šta su povratni linkovi i zašto su bitni za SEO?
 • Kako optimizovati stranicu?
 • Kako meriti i pratiti uspeh SEO optimizacije?
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Mentor kursa je Aleksandra Pajović, diplomirani novinar na Fakultetu političkih nauka sa višegodišnjim iskustvom u industriji internet marketinga. Prilično spontano se pre 7 godina našla u svetu "plaćanja po kliku", "konverzija", "bidova", ali je vrlo brzo uvidela mogućnosti koje donosi internet marketing. A potom se razvila i ljubav... Većinu znanja iz internet marketinga stekla je i produbila višegodišnjim iskustvom u IT kompaniji u kojoj kao Digital Marketing Manager radi na poslovima SEO, kopirajtinga i e-mail marketinga. Paralelno pohađa master studije marketinga na Fakultetu organizacionih nauka.

Šta mogu da očekujem?

Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Iskustva dosadašnjih polaznika

4.8

ocena kursa
Dijana Stojanović

Kurs mi je bio jako zanimljiv, iscrpno pokriva dosta oblasti, a posebno su mi značile povratne informacije nakon svakog urađenog zadatka, jer su mi pokazale na koliko detalja treba obratiti pažnju jer ih je lako prevideti i kako da i dobro urađeni zadaci budu još bolji.

M
Mila Gvardiol

SEO kurs je koncipiran na veoma pitak i zanimljiv nacin te sam u njemu pored ucenja i uzivala. Toplo ga preporucijem, a platformu Kampster pohvaljujem.

Dragana Stamenković

Jako interesantan kurs, lekcije detaljno objašnjene, izuzetno sam zadovoljna onim što sam naučila na kursu i toplo preporučujem svima koje zanima ova oblast.

Pročitaj još iskustava

Sadržaj kursa

Test za sertifikat

Nakon što završite kurs, imate priliku da polažete završni test za sertifikat.

Prijavi se još danas po ceni od 1,099rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas