Sam svoj life coach - upravljajte svojim životom

5.0/5 ocena kursa

Zašto baš ovaj kurs?

Kurs Sam svoj life coach - upravljajte svojim životom namenjen je svima koji žele da preuzmu kontrolu nad svojim životom.

Savremeni način života u kome smo zatrpani raznim obavezama s jedne strane i raznim medijskim i internet sadržajima sa druge često nas dovodi u stanje potpune konfuzije. Nedostatak samoorganizacije, definisanih ciljeva i životne strategije održava nas u tom stanju potpune zapetljanosti i često se osećamo nesposobnim da se presaberemo i sami odredimo smer svog života.

Ovaj kurs je prilika za to! On predstavlja neku vrstu raspetljavanja života nudeći nam metode kojima ćemo pod svoju kontrolu staviti privatni, emotivni i poslovni život, smanjiti stres i uneti smisao u svaki svoj dan. Jačajući svoj fokus i disciplinu, pravilno koristeći vreme, usklađujući ciljeve sa onim što nam je zaista važno i popravljajući razumevanje sa bližnjima, prebacujemo se iz uloge žrtve u ulogu menadžera svog života!

Čekamo vas!

Šta je potrebno?

 • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

 • Kako da se skoncentrišete
 • Kako da unapredite svoju disciplinu
 • Kako da zaista čujete sagovornike
 • Koji su postupci rešavanja problema
 • Kako da postavite cilj
 • Kako da uskladite dela sa svojim etičkim načelima
 • Detaljan sadržaj možete videti na dnu strane

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

 • Potvrdu o pohađanju kursa
 • Sertifikat na srpskom jeziku
 • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?

Autor kursa Sam svoj life coach - upravljajte svojim životom je Nebojša Kostić - konsultant u domenu ličnog razvoja i novinar. Zasnivač je sistema ličnog razvoja Unutrašnja reintegracija. Svoj rad bazira na više od deset godina rada sa ljudima svih profila - individualno i na seminarima - u domenu ciljeva, discipline, organizacije, emotivnih odnosa, poslovnih i finansijskih problema.

Poseduje sertifikate iz koučinga, kliringa, rebirtinga, radiestezije, kristaloterapije, i mnoge druge. Pisao je za časopise Serbia Daily, Svitanja, Lepa&Srećna i Naša riznica. Autor je više knjiga od kojih je najznačajnija knjiga Unutrašnja reintegracija koja predstavlja priručnik za reorganizaciju života na svim poljima. Svoj rad sa klijentima primarno bazira na komunikacijskim tehnikama i procesima a po potrebi (i želji klijenata) mogu se uključiti i ezoterični aspekti poput astrologije, kristaloterapije i sl.

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu Sam svoj life coach - upravljajte svojim životom možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Sadržaj kursa

Prijavi se još danas po ceni od 1,499rsd!

Dodaj u korpu

Imate pitanja?

Pogledajte najčešća pitanja i odgovore. Ukoliko imate dodatnih nejasnoća, kontaktirajte nas.

Kontaktiraj nas